ICF

ICF Office is een Italiaans bedrijf dat sinds de jaren 50 designmeubels maakt. Het hoofdkantoor is gevestigd in Milaan. ICF werkt met oog voor detail werken. Daarnaast zijn ze trendsetters op het gebied van productinnovatie. Van de eerste scheidingswanden in de jaren 60 tot aan klassieke stoelen die de tand destijds hebben doorstaan. Met de ruime collectie van ICF is een complete kantoorinrichting geen probleem. 

Lees meer

ICF Office Assortiment

De producten van ICF zijn van hoge kwaliteit. Dit komt doordat ICF zich niet alleen richt op het maken van producten, maar juist ook veel waarde hecht aan het bieden van een oplossing en het doen van onderzoek. ICF brengt exclusieve collecties uit, maar altijd met designs die men direct herkent. Het kiezen voor ICF stoelen voor uw ruimte is een goede keuze, omdat:  

  • Het merk wil er alles aan doen om de klanten tevreden te stellen.  
  • De ontwerpers houden de wensen en behoeften daarom scherp in de gaten.  
  • Er ook rekening wordt gehouden met de markt.

De productie van ICF kantoormeubilair 

Het produceren van dit meubilair gebeurd in Italië. ICF wil de hoogste kwaliteit aan klanten kunnen garanderen, dus wordt er sterk gelet op de mensen die zij in dit proces betrekken. ICF wil alleen de beste leveranciers met de juiste mindset. Daarom is het bedrijf speciaal in Milaan gevestigd, want daar zijn deze mensen te vinden.  

Meer over ICF

Wilt u meer informatie over ICF neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Uiteraard kunt u ook de ICF kantoormeubelen bekijken in één van onze showroomvestigingen. Heeft u een mooi product gezien? Vraag dan hier een vrijblijvende offerte aan.

Series