Inno Select tafel

Verkoop vanaf € 220,- 

Lease vanaf € 3,53 

Dé projectinrichter voor bedrijven

Ondersteuning van advies en montage

20 jaar deskundig advies

Verkoopprijs (excl. BTW) vanaf€ 220,-
Lease per maand vanaf€ 3,53

Circulair meubilairNee
Technisch onderhoudBeschikbaar in serviceovereenkomst
DieptereinigingBeschikbaar in serviceovereenkomst
ReconfiguratieBeschikbaar in serviceovereenkomst

MerkInno
ModelSelect tafel
OntwerperHarri Korhonen
HerkomstFinland
AfmetingenInno Select tafel afmetingen
OnderstelT-poot, Kolom, Overig
HoogteVast, Laag, Hoog, Verstelbaar
BladmateriaalHout, Laminaat
Materiaal onderstelMetaal

Productomschrijving

De Inno Select tafels zijn passend bij de Select fauteuils. Er zijn verschillende varianten van de Select Tafel die ontworpen is door de Zweedse Harri Korhonen.

Verschillende modellen

De Inno Select Largo XL is een koffie- of bijzettafel en past als kantinetafel of salontafel in uw entree. Verkrijgbaar met een rond of vierkant tafelblad. De maximale diameter is 1400 mm. Te zien op foto 1 en 2.

De Inno Select O is ook een koffie- of bijzettafel, maar de poot rust op een vierkante basis. Verkrijgbaar met een rond of vierkant tafelblad. De maximale diameter is 1400 mm en de Inno Select O tafel is verkrijgbaar in de volgende hoogtes: 500, 720 or 1100 mm. Te zien op foto 3 en 4.

De Inno Select T zijn vergadertafels en geschikt in vergaderzalen of conferentieruimtes. De tafels zijn te gebruiken in verschillende opstellingen, zoals de U-vorm. In de tafel is er een mogelijkheid voor kabelmanagement om uw kabels makkelijk weg te werken. De tafels zijn te zien op foto 5, 6 en 7.

De Inno Select X is ook een koffie of bijzettafel. De tafelpoot staat op een kruis en de tafel is leverbaar met een rond of vierkant tafelblad. De maximale diameter is 1400 mm en de Inno Select X tafel is verkrijgbaar in de volgende hoogtes: 500, 720 or 1100 mm. De tafels zijn te zien op foto 8, 9 en 10.

De Inno Select Lift is een bijzettafel met een ronde voet en is in hoogte verstelbaar van 650 mm tot 950 mm. De tafels zijn te zien op foto 11, 12 en 13.

Kortom, met al deze mogelijke variaties past er wel een Inno Select tafel in uw kantoorruimte.