Interface - Barricade

Interface Barricade is een modulair entreemat-/inloopmatsysteem van schoonlooptegels voor toepassing in kantoorgebouwen en openbare gebouwen die veel en intensief bezocht worden. Beschikbaar in 3 vuil verhullende kleuren in 2 tijdloze dessins, een gestreept dessin met strepen en een gemêleerd dessin. De vuilvangtegels in vierkant formaat van 50 x 50 cm kunt u in diverse patronen installeren waarmee u verschillende effecten voor uw vloerbedekking mee kunt realiseren die het best past bij uw interieurconcept. 

Lees meer
 • Interface Barricade One 4118002 Anthrazite
  Interface Barricade One entree-/inloopmatsysteem van schoonlooptegelsVanaf € 36,-
 • Circular icon
  Interface Barricade Two 4200002 Anthrazite
  Interface Barricade Two entree-/inloopmatsysteem van schoonlooptegelsVanaf € 36,-

Optimale vloerbescherming tegen vuil

Het is niet te voorkomen dat in drukbezochte gebouwen als kantoren of openbare gebouwen, als scholen en overheidsinstellingen, veel vuil van schoeisel wordt meegenomen van buiten naar binnen. Echter, door gebruik van een goed mattensysteem bij uw entree kan u wel effectief een barricade, wat een verwijzing is naar de productnaam, creëren om zo de inloop van vuil tot een minimum te beperken tot wel bijna 100%. De grove tapijtstructuur werkt als een vuilvanger waarbij stof, zand en aarde van buiten opgevangen wordt.  

Entreemattensysteem van schoonlooptegels, de voordelen

Een goed entreemattensysteem met schoonlooptegels heeft meerdere voordelen. Het bespaart het uiterlijk en verlengt de levensduur van de rest van de vloeren in uw kantoorgebouw. Dit geldt voor zowel zachte vloeren als tapijt maar ook voor harde elastische vloeren van vinyl, pvc of hout. Doordat u flink kunt besparen op onderhoudskosten levert het u ook financieel voordeel op. Nog een ander belangrijk pluspunt is de optimale bijdrage aan verbetering van de binnenluchtkwaliteit op de werkvloer. Fijnstof wordt immers voor een groot deel opgevangen door de grove tapijtstructuur  wat anders zou circuleren in de ruimte en ingeademd zou worden. 

Over Interface Barricade

 • Modulair tegelsysteem
 • Beschikbaar in schoonlooptegels in vierkant formaat van 50 x 50 cm
 • Beschikbaar in 3 vuil verhullende kleuren
 • Diverse installatiemethodes mogelijk, Ashlar, Om-en-Om, Eénrichting en Brick
 • Voldoet aan hoogste duurzaamheidseisen, geschikt voor toepassing in groene projecten en gebouwen, BREEAM en LEED gecertificeerd

Varianten van deze schoonlooptegels

 • Barricade One – productcode 4118, gelinieerd patroon 
 • Barricade Two - productcode 4200, gemêleerd patroon 

Meer producten van Interface