Interface

Interface is wereldmarktleider in het ontwerpen en produceren van modulaire vloerbedekking voor zakelijke projecten en kantoren. Bekend als toonaangevend en vooruitstrevend merk in de wereld van vloeren. Modulaire vloerbedekking waarbij elk ontwerp design, flexibiliteit en kwaliteit met elkaar worden gecombineerd. Onze Interface collectie biedt u een ruime keuze aan verschillende soorten tapijttegels en elastische vloeren als LVT, luxe vinyl tegels, in diverse prijsklassen. Inmiddels zijn er ook klassiekers in de collectie zoals Heuga 727 en Polichrome die niet meer weg te denken zijn.

Lees meer

Interface creëert vloerbedekking die inspeelt op de steeds veranderende eisen van de moderne kantoor- en werkomgeving. De vloeren zijn moeiteloos toe te passen in elke stijl van kantoor- of projectinrichting en altijd geschikt voor zware belasting en intensief gebruik. Zwaar kantoormeubilair en veel loopverkeer staan daarbij een lange levensduur niet in de weg. Daarnaast is duurzaamheid een essentiële factor die synoniem staat aan het merk.

Interface modulaire vloerbedekking, de collectie

Dit zijn de soorten modulaire vloeren die Interface collectie biedt:

  • Tapijttegels
  • LVT, luxe vinyl tegels
  • Rubberen vloeren van Nora

Met al deze vloeren kunt u prachtige interieurs creëren die een positieve invloed hebben op de mensen die de ruimten gebruiken.

Duurzaamheid en circulariteit, Mission Zero

In 1994 deed Ray Anderson, de Amerikaanse oprichter, de toezegging om in 2020 de negatieve impact van het bedrijf op het milieu te hebben geëlimineerd. Met als prioriteit het voortdurend te werken aan een herstellende bijdrage aan milieu en de planeet waarop wij leven. Dit prestigieuze project kreeg de naam Mission Zero. Sindsdien heeft Interface vele resultaten en doelstellingen bereikt op het gebied van duurzaamheid en circulariteit, de CO2-voetafdruk is hierdoor aanzienlijk verkleint. Daarnaast staat Interface al jaren in de top drie van het, wereldwijd erkende, Sustainability Globescan onderzoek en heeft ze de International Green Award voor de meest duurzame grote onderneming ter wereld.

Meer informatie over de modulaire vloerbedekking van Interface?

Heeft u hulp nodig bij het maken van de juiste vloerkeuze voor uw kantoor of project? Of wilt u informatie over de mogelijkheden en verschillen van de soorten modulaire vloerbedekking van Interface?
Aarzel dan niet en neem geheel vrijblijvend contact met ons op telefoonnummer 088 650 1234. Onze expert projectstofferring staat u graag te woord voor al uw vragen.
Ook bent u tijdens kantooruren, op maandag tot en met vrijdag van 08.30 uur t/m 17.00 uur, welkom in één van onze drie showrooms in Purmerend, Rotterdam of Bergeijk om de vloerbedekking van Interface te komen zien en te voelen.

Series