IVC Moduleo

IVC vloeren is opgericht in 1997 en sindsdien één van de grote wereldleiders in vinylvloeren. Het productaanbod van IVC kent meerdere bekende vloerenmerken. Bij De Projectinrichter vindt u de vloeren van Moduleo® in de collectie. Een zeer populair merk in kwalitatief hoogstaande vinyl vloeren en sinds 2020 ook tapijttegels speciaal voor de projectmarkt. 
Sinds 2015 is de IVC groep onderdeel van het Amerikaanse bedrijf Mohawk Industries Inc., wat het bereik en de naamsbekendheid van Moduleo®  vloeren wereldwijd nog meer heeft vergroot.

Lees meer

1 / 1

Soorten vloeren IVC

IVC biedt een ruime collectie van verschillende soorten vloeren die een innovatieve oplossing bieden voor elk commercieel en zakelijke project. De soorten IVC vloeren van het merk Moduleo® die wij bij De Projectinrichter in de collectie hebben zijn:

  • IVC Moduleo Tapijttegels
  • IVC Moduleo 55 LVT (Luxe Vinyl Tegels) en
  • IVC Moduleo Studio Moods, luxe vinyl tegels en vinyl planken in speciale vormen

Duurzaamheid

Bij IVC is voor de productie van al haar merken vloeren en tapijt duurzaamheid een zeer belangrijke bedrijfsfactor. Bij de ontwikkeling en productie van de producten wordt er alles aan gedaan om de impact op het milieu te beperken tot een absoluut minimum. Er wordt enkel gebruik gemaakt van wind- en zonne-energie, 90% van de export vindt plaats via het water. en Moduleo® vloeren bevatten tot 50% gerecycled materiaal . 
Daarnaast voldoen IVC vloeren aan de strengste certificeringsnormen (zoals GUT en REACH) die wereldwijd gelden. Hierdoor zijn IVC en Moduleo vloeren zeer geschikt om toe te passen in duurzame bouwprojecten en gebouwen  die moeten voldoen aan LEED en BREEAM. 

Veelzijdig toepasbaar

IVC vloeren zijn leverbaar in een breed scala van materialen, dessins en kleuren. Denk hierbij aan luxe vinyl vloeren in hout of steen en tapijttegels in diverse structuren. Wat betreft Moduleo®  vloeren van IVC deze zijn toepasbaar in elke stijl van inrichting, van modern tot klassiek. U kunt moeiteloos inspirerende en indrukwekkende ruimtes creëren en toepassen in tal van omgevingen zoals:  

  • Kantoren
  • Hotels
  • Overheidsgebouwen
  • Winkels
  • Scholen 
  • Openbare gebouwen. 

Daarnaast bieden de vloeren een oplossing voor specifieke behoeften aangaande bijvoorbeeld akoestiek, veiligheid en comfort. 

Series