IVC Moduleo

IVC Moduleo is een zeer populair merk in kwalitatief hoogstaande vinyl vloeren. Het productaanbod van Moduleo kent meerdere bekende vloerenmerken.

Lees meer

1 / 1

Assortiment

  • Vinylvloeren
  • Vinyltegels
  • Tapijttegels

Geschiedenis

IVC vloeren is opgericht in 1997 en sindsdien een van de grote wereldleiders in vinylvloeren. Sinds 2015 is de IVC groep onderdeel van het Amerikaanse bedrijf Mohawk Industries Inc, wat het bereik en de naamsbekendheid van Moduleo vloeren wereldwijd nog meer heeft vergroot. En sinds 2020 ook tapijttegels speciaal voor de projectmarkt. 

Duurzaamheid

Bij IVC is voor de productie van al haar merken vloeren en tapijt duurzaamheid een zeer belangrijke bedrijfsfactor. Bij de ontwikkeling en productie van de producten wordt er alles aan gedaan om de impact op het milieu te beperken tot een absoluut minimum. Er wordt enkel gebruik gemaakt van wind- en zonne-energie, 90% van de export vindt plaats via het water. en Moduleo vloeren bevatten tot 50% gerecycled materiaal . 

Daarnaast voldoen IVC vloeren aan de strengste certificeringsnormen (zoals GUT en REACH) die wereldwijd gelden. Hierdoor zijn IVC en Moduleo vloeren zeer geschikt om toe te passen in duurzame bouwprojecten en gebouwen  die moeten voldoen aan LEED en BREEAM. 

Veelzijdig toepasbaar

IVC vloeren zijn leverbaar in een breed scala van materialen, dessins en kleuren. Denk hierbij aan luxe vinyl vloeren in hout of steen en tapijttegels in diverse structuren. De vloeren zijn toe te passen in elke huisstijl. Hierdoor kunt u makkelijk inspirerende ruimtes creëren. Deze passen binnen verschillende omgevingen zoals: kantoren, hotels, winkels, scholen, overheidsgebouwen en openbare gebouwen.

Meer informatie? 

Heeft u behoefte aan meer informatie over IVC Moduleo of de services van De Projectinrichter? Voor aanvullende informatie, een advies of vrijblijvende offerte kunt u contact met ons opnemen via 088-650 12 34 of een e-mail sturen naar info@deprojectinrichter.com.   

Series