HomeJonas Ihreborn

Jonas Ihreborn

Jonas Ihreborn is een jong Scandinavisch meubelmerk dat creaties maakt van kwalitatief hoogwaardige materialen. De Zweedse designmeubelen zijn gestoffeerd en worden onder andere gebruikt voor loungeruimtes en zakelijke wachtomgevingen, in de zorgsector, restaurants en hotels. Daarnaast ontwerpt en produceert het meubelmerk ook kleine meubels als bijzettafels en accessoires als kapstokken. De voornaamste factor voor het succes van de ontwerpen is de precisie waarmee elk meubelstuk en accessoire tot in het kleinste detail is afgewerkt. 

Lees meer

1 / 1

Jonas Ihreborn meubels 

Bij Jonas Ihreborn werkt men volgens het principe van de drie ‘P’s’, namelijk:  

  • Positief  
  • Pragmatisch 
  • Professioneel 

Zo moeten de meubelen een positieve toevoeging geven aan de omgeving van de gebruiker.  Jonas Ihreborn wil dat meubels een eigen persoonlijkheid krijgen en écht de behoefte van de gebruiker bevredigen.  

Productieproces Jonas Ihreborn 

De collecties worden dan ook gemaakt in Zweden, in Smaland om precies te zijn. Dit ligt centraal en dichtbij de lokale subleveranciers. Op deze manier wordt het gehele productieproces in eigen handen gehouden. Daarnaast wordt er vanaf het ontwikkelingsproces tot en met vervoer van de meubelen rekening gehouden met het milieu en omgeving.  

Meer informatie over Jonas Ihreborn? 

Neem dan contact op met De Projectinrichter. Onze experts kunnen u voorzien van advies op maat, of dit nu gaat over inrichting of meubelen, of natuurlijk beide. Tevens kunt u via onze website vrijblijvend een offerte aanvragen. Wij proberen hier zo spoedig mogelijk op te reageren. Uiteraard is het ook mogelijk om langs te komen bij één van onze showrooms. Wij hopen u binnenkort te mogen verwelkomen.

Series