HomeKnoll International

Knoll International

Knoll International ontwerpt sinds 1938 perfectie. Dit meubelmerk laat modern en klassiek samenkomen tot elegante designs. Knoll produceert verschillende producten van metaal, hout en leer. Knoll combineert solide werkplekken met innovatieve gedachtes tot goede kantoorplaatsen. 

Lees meer

1 / 1

De geschiedenis van Knoll International 

Het begon allemaal met de oprichting in 1938 door Hans en Florence Knoll. Nadat zij studeerden aan de Bauhaus School en The Cranbrook Academy of Art begonnen zij Knoll International. Samen maakten zij de prachtigste meubelen, waarbij vakmanschap en technologie hoog in het vaandel stonden. Tot op de dag van vandaag zijn dit nog steeds de uitgangspunten van het meubelmerk. Het merk heeft door de jaren heen met verschillende designers gewerkt, zoals Mies van der Rohe en Harry Betoia.  

Duurzaam met Knoll International 

Bij Knoll wordt er aan het milieu gedacht. Het meubelmerk onderneemt meerdere stappen om milieuvervuiling tegen te gaan. Het programma van Knoll focust zich op drie gebieden als het gaat om het milieu:  

  • Klimaatverandering 
  • Certificaten van derde partijen 
  • Milieuvriendelijke materialen 

Dit alles heeft het bedrijf met meerdere successen kunnen bestempelen. Het heeft een leidende positie als het gaat om klimaatverandering. Daarnaast heeft het merk geïnvesteerd in het Carbon Disclosure Project, dat zich bezighoudt met koolstofreductie.  

Knoll International informatie & showroom 

Wilt u meer informatie over Knoll International kantoormeubelen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Dit kan zowel telefonisch als per e-mail. Ook kunt u via onze website vrijblijvend een offerte aanvragen. Wij proberen hier zo spoedig mogelijk op te reageren. Uiteraard kunt u ook Knoll International kantoormeubelen bekijken in een van onze showroomvestigingen. Wij hopen u binnenkort te mogen ontvangen.

Series