Knoll International - Barcelona Chair

De Knoll International Barcelona Chair collectie bestaat uit een lage poef en fauteuil. Het smalle en excentrieke frame in combinatie met de zachte stoffering geeft de collectie een elegante look. Het Barcelona Chair assortiment combineert stijlvolheid en comfort dan ook op een optimale manier. Wie wil dat nou niet?

Lees meer
 • Knoll Barcelona Chair fauteuil
  Knoll International Barcelona Chair FauteuilVanaf € 5.060,-
 • Knoll Barcelona Chair poef
  Knoll International Barcelona Chair poefVanaf € 2.530,-

Creëer uw informele ontspanningszithoek

De Barcelona Chair zitmeubelen van Knoll International zijn ideaal voor de inrichting van een informele zithoek. Deze worden onder andere gebruikt voor korte vergaderingen onder collega’s of om informeel contact op te zoeken met anderen. Op deze manier krijgen werknemers de vrijheid om zo nu en dan van werkplek te wisselen. Dit bevordert bijvoorbeeld de creativiteit en daarmee de productiviteit van werknemers.

Eigenschappen van Knoll International Barcelona Chair

 • De Barcelona Chair collectie van Knoll International bestaat uit een lage poef en een comfortabele fauteuil.
 • De zitmeubelen hebben een elegante look vanwege het sierlijke smalle frame in combinatie met de zachte stoffering van het rug- en zitvlak.
 • Het assortiment is geschikt om informele zithoeken mee in te richten. Deze bevorderen de creativiteit en productiviteit van werknemers.
 • In het design van de loungestoel en poef zijn met de hand getufte knopen verwerkt.
 • Verkrijgbaar in diverse kleuren.
 • Ontwerper: Mies van der Rohe.

Varianten van Knoll International Barcelona Chair

 • Knoll International Barcelona Chair Fauteuil
 • Knoll International Barcelona Chair Poef

Over Knoll International

Knoll International is sinds 1938 expert op het gebied van meubeldesign. Hierbij focussen zij onder andere op het optimaliseren van werkplekken met behulp van zorgvuldig ontworpen meubelstukken. Zo stimuleren hun designs onder andere de samenwerking tussen werknemers en de ergonomie in de betreffende ruimte. Daarbij ondernemen ze maatschappelijk verantwoord, aangezien ze actief milieuvervuiling verminderen.

Hulp nodig?

Bij de Projectinrichter begrijpen we dat er veel komt kijken bij het samenstellen en onderhouden van uw interieur. Daarom staan wij voor u klaar met een ruime diversiteit aan services. Zo kunt u bij ons terecht om zitmeubelen uit te proberen voordat u ze permanent aanschaft. Met onze reinigingsservices zorgen wij ook dat u zo lang mogelijk van uw meubels kan genieten. Is dat niet fijn?

Contact?

Heeft u interesse in de Barcelona Chair collectie van Knoll International of in de services van de Projectinrichter? Wij voorzien u graag van aanvullende informatie of een vrijblijvende offerte. Neem hiervoor contact met ons op via 088 - 650 1234 of stuur een e-mail naar info@deprojectinrichter.com.