HomeKvadratKvadrat Roller Blinds rolgordijnen

Kvadrat Roller Blinds rolgordijnen

Prijs op aanvraag

Dé projectinrichter voor bedrijven

Ondersteuning van advies en montage

20 jaar deskundig advies

Verkoopprijs (excl. BTW) vanafPrijs op aanvraag

Circulair meubilairNee
Technisch onderhoudBeschikbaar in serviceovereenkomst
DieptereinigingBeschikbaar in serviceovereenkomst
ReconfiguratieBeschikbaar in serviceovereenkomst

MerkKvadrat
ModelRoller Blinds
OntwerperRonan & Erwan Bouroullec
HerkomstDenemarken
SoortRolgordijnen
DessinUni

Productomschrijving

De Roller Blinds van Kvadrat bieden de mogelijkheid om op een visueel aantrekkelijke wijze het binnenklimaat in uw kantoor- en/of werkomgeving te reguleren en bij te dragen aan een gezond en prettig klimaat op de werkvloer. De Kvadrat rolgordijnen zijn ontworpen door het wereldwijd geprezen Franse ontwerpersduo, Ronan en Erwan Bouroullec.

Het op maat gemaakte systeem is vervaardigd van hoogwaardig en duurzaam aluminium en leverbaar in twee maatvoeringen. Maatvoering 1, voor gordijnen tot 180 cm breed en 300 cm lang en maatvoering 2, voor gordijnen tot 300 cm breed en 360 cm lang. Beide zijn leverbaar met kettingbediening en bij maatvoering 2 is een gemotoriseerd systeem optioneel, met of zonder afstandsbediening.

De Kvadrat Roller Blinds kunnen geheel naar eigen wens, gemaakt en samengesteld worden. Zo is er een ruime keuze aan stoffen in verschillende kleuren, de aluminium rolcassette is leverbaar in 4 verschillende kleuren en er is zelfs keuze in soorten en kleuren kettingen en koord. De Kvadrat stoffen zijn Greenguard en Greenguard Gold gecertificeerd en daardoor uitermate geschikt voor omgevingen waar mensen een geruime tijd doorbrengen, zoals scholen, zorginstellingen en kantoren.

Kenmerken Kvadrat Roller Blinds | rolgordijnen

  • Designers: Ronan en Erwan Bouroullec
  • Toepassing: wand en/of plafond
  • Klein formaat  : B180 x L300 cm – kettingbediening
  • Groot formaat: B300 x L360 cm – kettingbediening en gemotoriseerd systeem
  • Kvadrat stoffenkeuze: Stratus/Nimbus/Cumulus
  • Garantie: 2 jaar

 

Over Kvadrat

Sinds 1968 is, het van origine, Deense Kvadrat uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende producenten van design textiel in Europa. De gordijn- en meubelstoffen onderscheiden zich door hun hoge kwaliteit en moderne uitstraling. Wereldwijd werkt Kvadrat samen met en levert haar stoffen aan gerenommeerde architecten en designers. Voor de productie van de collecties wordt rekening gehouden met de impact op het milieu en alleen gebruik gemaakt van duurzame materialen en grondstoffen. Hun textielproducten zijn gebruikt in ’s werelds meest toonaangevende monumenten en architectonische bouwwerken, zoals in het Museum of Modern Art in New York en het Guggenheim museum in Bilbao.