Leoxx - Haute Couture

Op zoek naar een warme, bijna huiselijke sfeer voor uw interieur? De Haute Couture tapijten collectie van Louis de Poortere biedt die oplossing. Met de Haute Couture collectie is elke ruimte en omgeving moeiteloos warm en sfeervol aan te kleden. Variërend van kantoor tot ontvangstruimte en  van vergaderzaal tot hotellobby.  Een serie kwalitatief hoogwaardige jacquard ambachtelijk geweven tapijten van natuurlijke en eerlijke materialen als katoen en zuiver wol. Die ontworpen zijn om te verleiden en een weerspiegeling geven van het huidige high fashion modebeeld, een combinatie van modern met vintage en retro invloeden. Haute Couture is trendy en tijdloos tegelijkertijd.

Lees meer
 • Leoxx Louis de Poortere Ari 8454
  Leoxx Haute Couture Ari Louis de Poortere tapijtVanaf € 56,-
 • Leoxx Louis de Poortere Batik 8988
  Leoxx Haute Couture Batik Louis de Poortere tapijtVanaf € 79,-
 • Leoxx Louis de Poortere City Stripe 8695
  Leoxx Haute Couture City Stripe Louis de Poortere tapijtVanaf € 95,-
 • Leoxx Louis de Poortere Coral 9002
  Leoxx Haute Couture Coral Louis de Poortere tapijtVanaf € 125,-
 • Leoxx Louis de Poortere Diamond 8601
  Leoxx Haute Couture Diamond Louis de Poortere tapijtVanaf € 95,-
 • Leoxx Louis de Poortere So Chic 8087
  Leoxx Haute Couture So Chic Louis de Poortere tapijtVanaf € 125,-
 • Leoxx Louis dePoortere Zag 8610
  Leoxx Haute Couture Zag Louis de Poortere tapijtVanaf € 95,-

3 Kwaliteiten

De collectie bestaat uit maar liefst 80 uitdagende designs, in een breed scala van kleuren en tinten. Met een maximum van maar liefst 5 verschillende kleuren wat eindeloos creatieve mogelijkheden biedt op gebied van ontwerp en dessin.  De collectie is gesplitst in de onderstaande 3 verschillende kwaliteiten, allemaal geschikt voor projectgebruik. Alle varianten zijn voorzien van een 6 millimeter dikke vilten rug voor extra comfort en geluidsdemping. Alle dessins en kwaliteiten uit de Haute Couture collectie zijn leverbaar als kamerbreed tapijt op rol, als karpet of als traploper

 • WW, Wool Wool, is gemaakt van 100 procent natuurlijk wol en wordt gekenmerkt door het gebruik van natuurlijke kleuren. Namen als Zig, Zag en Diamond zijn veelal een verwijzing naar de structuur en het patroon.
 • CW, Cotton Wool, bij deze lijn is het wol deels vervangen voor katoen. Rustige tinten en ontwerpen kenmerken de dessins, die de namen dragen van grote haute-couture modeontwerpers, zoals Giorgio en Karl, dragen.
 • CP, Cotton Polyamide, het gebruik van een polyester glansdraad zorgt voor een luxe uitstraling bij deze dessins. Combinaties van uitgesproken kleuren en gewaagde dessins zijn kenmerkend voor deze kwaliteit. Met daarnaast veel verassende elementen met een retro en vintage uitstraling. Zoals de Batik, Coral en So Chic.

Duurzame keuze

Duurzaam en maatschappelijk verantwoord ondernemen zit in het DNA van Leoxx en vormt een essentieel onderdeel van de bedrijfsvisie en -filosofie. Haute Couture is voor een groot deel gemaakt van herbruikbare grondstoffen als wol en katoen. De Haute Couture is dus een uitstekende keuze voor de inrichting van bewust duurzame projecten.