Leoxx

Leoxx projectvloerbedekking, gietvloeren, tapijt en tapijttegels zijn ideaal voor kantoor-, zorg-, winkel-, en horecaomgevingen. Bij Leoxx vormen de door architecten toegepaste materialen en kleuren het uitgangspunt voor het ontwikkelen van een (nieuwe) tapijttegelcollectie.

Lees meer

1 / 1

Over Leoxx

Kernwaardes van Leoxx zijn vrijheid en innovatie. Dit passen zij uitvoerig toe op hun ontwikkeling van projectvloerbedekking, waarbij kwaliteit centraal staat. Hierbij hebben ze oog voor zowel de functionele als esthetische aspecten. Daarbij werkt Leoxx actief aan het reduceren van hun ecologische voetprint door te ondernemen op een maatschappelijk verantwoorde manier. Ook voldoet hun assortiment aan internationale normen omtrent gezondheid, veiligheid, energiebesparing en milieu.

Eigenschappen van Leoxx

De collecties van Leoxx zijn erg veelzijdig. Met keuze uit diverse tijdloze kleuren en excentrieke patronen, zijn de collecties van Leoxx in staat om uiteenlopende ruimtes stijlvoller te maken. De tapijten bieden iedere ruime een warme ambiance. De vinyltegels en -planken bieden iedere ruimte een luxueuze uitstraling zonder onder te doen voor functionaliteit en duurzaamheid. Alle vloerbekleding van Leoxx zijn CO2 neutraal, gerecycled of 100% recyclebaar.

Diensten van deprojectinrichter

Bij deprojectinrichter denken we mee over al uw vragen omtrent het samenstellen en onderhouden van uw projectinterieur. Laat onze experts meedenken over de meest geschikte oplossingen voor uw wensen voor uw ruimte. Met onze dpi-services ontfermt deprojectinrichter zich daarnaast volledig over de logistieke vraagstukken. Ook biedt deprojectinrichter diverse onderhoudsservices, waaronder circulair onderhoud en reiniging, waardoor u nog langer van uw projectinterieur kan genieten. Is dat niet fijn? Kijk voor al onze services op onze website of neem bij vragen contact met ons op.

Contact?

Heeft u interesse in het Leoxx assortiment of in de diensten van deprojectinrichter? Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor aanvullende informatie, een consult of gratis offerte. Bereik ons tijdens werkdagen via 088-650 12 34 en  info@deprojectinrichter.com.

Series