Mikomax

Mikomax maakt oplossingsgericht kantoormeubilair. Ze bieden akoestische oplossingen voor op kantoor zodat u rustig, gezond, flexibel en comfortabel kunt werken in elke werkomgeving. Een complete werkplek met in hoogteverstelbare bureaus, opvallende akoestische stoelen en banken en met akoestische ruimtes.

Lees meer

1 / 1

Een kantoor hoeft helemaal niet saai te zijn en dat is te zien in de collectie kantoormeubelen van Mikomax. De producten van Mikomax zijn te bestellen in verschillende kleuren en daarom staan de meubels mooi in elk kantoor. Topkwaliteit producten met een mooi design en een betaalbare prijs.

Assortiment Mikomax

De meubels voor op kantoor zijn geheel te personaliseren naar uw eigen wensen en er is keuze uit een reeks verschillende kleuren. Hierdoor passen de meubels bij uw huisstijl en staat het mooi in uw kantoor. Het assortiment voorkomt werkstress.

Het assortiment van Mikomax bestaat uit:

  • Akoestische belcel,
  • Akoestische ruimtes,
  • Zit sta werkplekken,
  • Akoestische fauteuils en banken.

Antistress

Werkstress is beroepsziekte nummer 1 en dat heeft een hoop negatieve gevolgen voor werknemers én de werkgever. Werkstress kan ziektes bij werknemers veroorzaken of verergeren. Dat kan leiden tot klachten zoals hart- en vaatziektes, stemmingsproblemen, slaapproblemen, obesitas, depressies, afname van concentratie, overspanning en uiteindelijk zelfs tot een burn-out. Hierdoor verlopen werkzaamheden niet zoals gepland.
Dit voorkomt u met de juiste kennis en hulpmiddelen. Door een werkplek te voorzien van ondersteunende kantoorinrichting verminderen de stressfactoren bij uw werknemers. Door aanschaf van akoestische kantoormeubelen worden minder fouten gemaakt, blijven werknemers gezond zijn productiever.

Meer informatie over Mikomax?

Heeft u nog vragen over de akoestische producten van Mikomax? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met de experts van De Projectinrichter. Neem per mail contact met ons op of bel naar 088-650 12 34 voor meer informatie.

Series