Mikomax - Hush

De Mikomax Hush collectie bestaat uit akoestische ruimtes om in te bellen of te werken. Als werkgever wilt u natuurlijk dat iedereen goed kan werken in een gezonde omgeving. Mikomax komt daarom met de Hush. Dit zijn afgesloten ruimtes waar u rustig in werkt zonder dat u last heeft van ruis op het kantoor.

Lees meer
 • Mikomax Hush Phone
  Mikomax Hush Phone Akoestische belcelVanaf € 9.000,-
 • Mikomax Hush Twin dubbele akoestische belcel
  Mikomax Hush Twin akoestische belcelVanaf € 18.630,-
 • Mikomax Hush Work akoestische werkplek zit sta bureau geel
  Mikomax Hush Work Akoestische ruimteVanaf € 14.070,-

Steeds vaker raken mensen overspannen of krijgen een burn-out. Werkstress is hiervan de grootste oorzaak. Mikomax is gespecialiseerd op het gebied van stresspreventie en gezond werken door hun akoestische oplossingen. De akoestische belcel is een compacte ruimte waar u in kunt bellen en ook een conference of video call is mogelijk in de Hush. De Hush Twin is groter en heeft een bankje met tafelblad. Een compacte concentratiewerkplek krijgt u met de Hush Work. Deze is gemaakt zodat er in is te werken zonder last te hebben van omgevingsgeluiden.

Meer over Mikomax Hush

 • Kleine compacte ruimtes die op elk kantoor te plaatsen zijn
 • De ruimtes zijn naar uw wensen te maken. De telefoonruimtes zijn beschikbaar in verschillende kleuren. Hierdoor past er altijd een Hush in uw kantoor
 • De Hush beschikt over een eigen ventilatiesysteem en verlichting dat aangaat door de inbegrepen bewegingssensor
 • De ruimtes zijn gemakkelijk te verplaatsten zonder demontage. De Hush Work verplaatst u eenvoudig met behulp van een pompwagen. De Hush Phone en de Hush Twin zijn te verplaatsen door middel van de wielen
 • Door akoestische oplossingen op kantoor toe te passen zijn 6 op de 10 werknemers productiever en maken uw medewerkers minder fouten.

Meer informatie over de Mikomax Hush collectie?

Als u nog vragen heeft over de Hush collectie dan kunt u altijd contact met ons opnemen via de mail of u kunt bellen naar 088-650 12 34. De experts van De Projectinrichter staan voor u klaar en helpen graag om advies op maat te geven.