HomeMøbel Copenhagen

Møbel Copenhagen

Een Deens meubelmerk dat mooie, innovatieve meubels produceert: Mobel Copenhagen. Een meubelmerk dat meubelen fabriceert van eerlijke producten, door vakmensen. Het hoofdkantoor is gevestigd in de hoofdstad van Denemarken, Kopenhagen. De producten van Mobel Copenhagen zijn geschikt voor mensen die houden van functionele, minimalistische meubelen. De collecties van Mobel Copenhagen stralen elegantie en eenvoud uit. Ideaal voor in grotere ruimtes waarbij eenvoud in het meubilair geacht wordt. Anderzijds is Mobel Copenhagen ook geschikt voor het creëren van rust in kleinere ruimtes. Heeft u hulp nodig bij de inrichting van uw ruimte? Vraag naar advies bij De Projectinrichter. 

Lees meer

1 / 1

Møbel Copenhagen: Assortiment 

  • Stoelen 
  • Fauteuils 
  • Tafels 
  • Banken  
  • Krukken  
  • Kapstokken  

Designs & Designers Mobel Copenhagen 

Mobel Copenhagen heeft door de jaren heen samengewerkt met meerdere fantastische meubelontwerpers, waaronder: Ulrik Nordentoft, Furnid, Gry Holmskov en Takumi Hirokawa. De designs van de meubelen van Møbel Copenhagen zijn gemaakt van eerlijke materialen en bieden flexibele en op maat gemaakte oplossingen. Het merk werkt meer zeer uiteenlopende stoffen, waarbij u de keuze heeft uit diverse kleuren. De meubels zijn simplistisch en bieden veel comfort. Daarnaast staat kwaliteit voorop, het meubel moet lang mee kunnen gaan.  

Vragen en meer informatie 

Heeft u vragen en/of wilt u meer informatie? Aarzel dan niet, maar neem contact met ons op. U kunt ons zowel telefonisch als per e-mail bereiken. Verder kunt u vrijblijvend een offerte indienen via onze website of langskomen bij één van onze showrooms. Onze experts kunnen u verder helpen met advies op maat. Wij hopen u binnenkort te mogen verwelkomen. 

Series