Møbel Copenhagen Skudo stoel

Verkoop vanaf € 275,- 

Lease vanaf € 4,41 

Dé projectinrichter voor bedrijven

Ondersteuning van advies en montage

20 jaar deskundig advies

Verkoopprijs (excl. BTW) vanaf€ 275,-
Lease per maand vanaf€ 4,41

Circulair meubilairNee
Technisch onderhoudBeschikbaar in serviceovereenkomst
DieptereinigingBeschikbaar in serviceovereenkomst
ReconfiguratieBeschikbaar in serviceovereenkomst

MerkMøbel Copenhagen
ModelSkudo
OntwerperGamFratesi
HerkomstDenemarken
AfmetingenMobel Copenhagen Skudo afmetingen
OnderstelSlede
ZithoogteVast
MateriaalGestoffeerd, Hout

Productomschrijving

Een moderne draai geven aan een oude klassieker, dat is gedaan bij de Mobel Copenhagen Skudo stoel. De klassieke jaren 50 stoel met 2 ‘schelpen’ (in de rug en als zitoppervlak) is in een nieuw jasje gestoken met het ontwerp van de Skudo van Møbel Copenhagen. Deze twee oppervlakken worden ondersteund door een metalen frame. Door de dynamische lijnen wordt er een interessant effect gecreëerd. Doordat de Skudo stoel een simplistisch en minimalistisch design heeft, straalt het een bepaalde zachtheid en elegantie uit. Ook doet het lijken alsof de stoel erg licht in gewicht is, wat wordt veroorzaakt door de dunne, slanke vormen.  

Kenmerken van de Mobel Copenhagen Skudo 

  • De stoel is stapelbaar: ideaal voor evenementen of ruimtes waarbij het zaak is dat er snel opgeruimd of plaatsgemaakt kan worden.  
  • De Mobel Copenhagen Skudo stoel kan in verschillende ruimtes worden geplaatst, maar is ook geschikt als kantinestoel of wachtkamerstoel. 
  • Het onderstel van de Mobel Copenhagen Skudo stoel betreft een 4-poot.  
  • Verkrijgbaar in diverse uitvoeringen. Zo kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om de zitting en rugleuning van de stoel te bekleden, maar ook de kleur van de stoel en het frame kunt u zelf bepalen.  
  • Ontworpen door GamFratesi.  

Vragen en informatie 

Heeft u nog vragen en/of wilt u meer informatie? Twijfel dan niet, maar contacteer ons. Ook kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen of langskomen bij één van onze showrooms. Onze experts helpen u graag verder met advies op maat (zowel over de inrichting als de meubels/stoffering). Wij hopen u binnenkort te mogen ontvangen!