Mobimex - X2

Mobimex X2 is een collectie bestaande uit duurzame kantoorkasten en een vergadertafel gemaakt van massief hout. De Mobimex X2 meubelen zijn verkrijgbaar in massief hout waarbij u zelf voor de vorm, het type hout en afwerkingen kunt kiezen. Dat betekent dat u het meubilair kunt aanpassen zodat het bij uw smaak en binnen uw eigen huisstijl past.

Lees meer
 • Mobimex X2 kast
  Mobimex X2 kast kastVanaf € 4.025,-
 • Mobimex X2 tafel
  Mobimex X2 tafelVanaf € 3.590,-

Nieuwe look voor op kantoor

De Mobimex X2 combineert designlogica met esthetiek, plezier en authenticiteit. De Mobimex X2 zorgt ervoor dat er nieuw leven geblazen wordt op uw kantoor. Het sleutelelement van het design zijn de geraffineerde gietstalen noden die voor een stoere look. De combinatie van natuurlijke en industriele elementen geven het meubiilair uit Mobimex X2 collectie zijn unieke charme. Hierdoor heeft het meubel een sterk karakter en wordt uw kantoor als het ware omgetoverd tot een frisse, doch tijdloze ruimte.

Focus op het werk

De Mobimex meubilair is vanwege zijn neutrale kleuren en het houten materiaal een kalmerend element in uw werkruimtes. Hierdoor kunt u zich beter concentreren op uw werkzaamheden en is de Mobimex X2 tafel bijvoorbeeld uitstekend te gebruiken om de focus erbij te houden tijdens het vergaderen of het brainstormen. De Mobimex X2 meubelen zullen vanwege het rustige design ook een herkenningspunt worden op uw kantoor. Hierdoor creert u namelijk een plek voor uw collega's waar ze zich op secure werkzaamheden kunnen richten of zich terugtrekken voor taken waar een tijdsdruk op zit en deze in alle rust uitvoeren. 

Kenmerken van het Mobimex X2 kantoormeubilair

 • Materialen van de Mobimex X2 tafel: massief hout verlijmd met 28 mm dikte in K60 of K63. Gelakt, geolied of gezeept met poten en/of verbindingsrails in massief hout, houtachtig tafelblad en 2 of 3 nokken in gietstaal, metallic structuurlak verkrijgbaar in de kleuren: zand, roest, antraciet of zilver.
 • De Mobimex X2 kast is gemaakt van: massief hout aan elkaar gelijmd, 24 mm dik, K60 of K63 gelakt, geolied of gezeept in 4 kleuren metallic structuurlak: zand, roest, antraciet en zilver en zilver met 2 lades.
 • De lades van de X2 kast hebben als mogelijkheid om zowel rechts als links geplaatst.
 • Ontwerper: Dante Bonuccelli

Varianten uit de Mobimex X2 collectie

 • X2 Kast
 • X2 Tafel

DPI Services

Heeft u bij ons net uw compleet nieuwe kantoorinrichting gekozen, dan is het fijn dat we u ook ondersteunen in het verdere proces. Onze partner in het transporteren, monteren en onderhoud van uw meubels is DPI Services. Met jarenlange ervaring in de kantoorinrichtingsbranche zorgt DPI Services ervoor dat uw meubilair op het juiste moment gebruiksklaar en uiteraard op de juiste plek staat.

Meer weten?

Bent u op zoek naar een nieuwe look voor op kantoor? Neem een kijkje bij een van onze showrooms, waar u meteen met onze experts kunt spreken. Zij staan voor u klaar om u verder te adviseren over onze services en het kantoormeubilair in ons assortiment. Zoals het meubiliair uit de Mobimex X2 collectie.