HomeMobimexMobimex Zoom vergadertafels

Mobimex Zoom vergadertafels

Verkoop vanaf € 2.050,- 

Lease vanaf € 32,90 

Dé projectinrichter voor bedrijven

Ondersteuning van advies en montage

20 jaar deskundig advies

Verkoopprijs (excl. BTW) vanaf€ 2.050,-
Lease per maand vanaf€ 32,90

Circulair meubilairNee
Technisch onderhoudBeschikbaar in serviceovereenkomst
DieptereinigingBeschikbaar in serviceovereenkomst
ReconfiguratieBeschikbaar in serviceovereenkomst

MerkMobimex
ModelZoom
HerkomstDuitsland
Onderstel4-poot, Kolom
HoogteVast
Extra'sKoppelbaar, Modulair
BladmateriaalHout
Materiaal onderstelMetaal

Productomschrijving

Mobimex Zoom creëert een oplossing die de voldoet aan de vraag van de klant en tegelijkertijd zorgt voor technische efficiëntie. Van een solitaire vergadertafel voor een privé sfeer, tot grootse conferentietafels geschikt voor vergaderingen met het gehele management.

Dergelijk grote conferentie oplossingen behoeven niet alleen de formele vereisten, maar ook een hoge standaard van technische communicatie. Door extensieve ervaring met vooruitstrevende media technologie, geeft Mobimex Zoom professionele ondersteuning aan grote en kleine projecten. Mobimex Zoom verschaft een effectieve combinatie van overtuigend design en ultra-moderne technologie, wat de gebruiker in staat stelt zich volledig te concentreren op hun bezigheden.

Solitaire vergadertafels

De solitaire vergadertafel is verkrijgbaar in verschillende groottes, van 160 x 90 cm voor de kleinste rechthoekige vergadertafel tot 500 x 250 cm voor de grootste ovalen vergadertafel. De vergadertafels hebben een hoogte van 72,5 of 74 cm, afhankelijk van de dikte van het gekozen blad.

Conferentietafels

Met de Mobimex Zoom zijn meerdere conferentie-opstellingen mogelijk door het gebruik van kleine (236 x 69 cm), medium (294 x 72.5 cm) en grote (352 x 77 cm) bij elkaar passende vergadertafels. Deze hebben een hoogte van 73,5 cm.