Moooi - Nut

De Moooi Nut serie bestaat uit een collectie zitmeubelen. Deze zijn innovatief en strak, maar toch ook erg elegant. De Nut stoelen zijn ontworpen door Marcel Wanders en uitgebracht in 2013. De ontwerpen zijn divers, zo kunt u kiezen voor een print of een egale kleur. De zitmeubels van de Nut serie kunnen goed met elkaar worden gecombineerd. Zo kan de Nut Lounge Chair in de lobby van een hotel staan en de Nut Chair gebruikt worden als kantinestoel of stoel voor in het restaurant.  

Lees meer
  • Moooi Nut Chair
    Moooi Nut Chair stoelVanaf € 796,-
  • Moooi Nut Lounge Chair
    Moooi Nut Lounge Chair fauteuilVanaf € 928,-

Varianten uit de Moooi Nut serie 

Kenmerken van de Nut collectie 

  • U heeft een ruime keuze als het gaat om kleuren en materialen. Zo kunt u kiezen voor een lederen stoel, maar ook stoel met een gestoffeerd printje.  
  • Beide zitmeubelen hebben een prettige, ruime zitting. Het loopt aan de zijkanten rond af waardoor u geen last heeft van scherpte punten. Ditzelfde is het geval bij de rugleuning. 
  • De fauteuil en de stoel hebben beide een 4-poot onderstel. 
  • Beide modellen (zowel fauteuil als stoel) beschikken niet over armleuningen.  

Meer informatie nodig?  

Wij snappen dat u nieuwsgierig bent geworden naar de Mooi Nut serie. Daarom kunt u ons voor meer vragen en/of informatie bereiken via 088-650 12 34. De experts van De Projectinrichter helpen u graag verder. Liever de producten fysiek bekijken en aanraken? Kom dan ook gerust eens langs in één van onze showrooms. Wij zullen uw vragen zo goed mogelijk proberen te beantwoorden. Daarnaast kunnen wij u voorzien van advies op maat.