Moooi

Moooi is sinds 2001 actief op de meubelmarkt. Het merk is opgericht door Marcel Wanders en Casper Vissers en vernoemd naar het Nederlandse woord ‘mooi’, maar dan met een extra ‘o’ om het unieker te maken en extra waarde mee te geven. De leidende draad bij dit merk zijn de begrippen: cultuur, menselijke behoeften en technologie. Moooi heeft sinds de start in 2001 al veel prijzen gewonnen, zowel in binnen- als buitenland.  

Lees meer

1 / 1

De stijl van Moooi 

Bij Moooi worden unieke producten gemaakt, in tegenstelling tot vele meubelmerken die ‘me-too’ producten maken en daarbij bouwen op bestaande producten van andere merken. Bij Moooi is het anders. Daar wordt geluisterd naar wat de designers mooi vinden en graag willen maken. Deze plannen worden dan gerealiseerd. Op deze manier wil Moooi een legendarisch merk neerzetten, waarbij de wensen van meerdere doelgroepen worden vervuld. Moooi heeft een aantal punten die het erg belangrijk vindt in het bedrijf, maar ook rondom klanten. Deze luiden: 

  • Respect
  • Creativiteit
  • Integriteit
  • Positiviteit

Moooi’s designers 

De designers van Moooi worden geacht hun creativiteit te uiten. Zij worden vrijgelaten om verschillende designs te bedenken en uit te voeren. Het merk werkt met ontwerpers vanuit de hele wereld. De Moooi Heracleum en de Moooi Random Light zijn ontworpen door Bertjan Pot, maar ook ontwerpers als Ron Gilad en Lorenza Bozzoli hebben verschillende meubelen voor Moooi gecreëerd.  

Vragen? 

Nieuwsgierig geworden naar dit merk? Voor meer informatie en/of vragen kunt u contact met ons opnemen via 088-650 12 34 of info@deprojectinrichter.com. Ook kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen of langskomen in één van onze showrooms. 

Series