Moooi Pig tafel

Verkoop vanaf € 1.879,- 

Lease vanaf € 30,16 

Dé projectinrichter voor bedrijven

Ondersteuning van advies en montage

20 jaar deskundig advies

Verkoopprijs (excl. BTW) vanaf€ 1.879,-
Lease per maand vanaf€ 30,16

Circulair meubilairNee
Technisch onderhoudBeschikbaar in serviceovereenkomst
DieptereinigingBeschikbaar in serviceovereenkomst
ReconfiguratieBeschikbaar in serviceovereenkomst

MerkMoooi
ModelPig
OntwerperFRONT
HerkomstNederland
AfmetingenMoooi Pig afmetingen
Onderstel4-poot
HoogteLaag
MateriaalOverig

Productomschrijving

Iets wat u waarschijnlijk niet snel tegen zal komen: Moooi Pig tafel. Deze tafel is ontworpen door Front Design en heeft de afmetingen van een levensgroot varken. Door het tafelblad dat gemonteerd is bij de nek van het varken, kunt u dit als handige bijzettafel of koffietafel gebruiken. Het ziet er niet alleen leuk uit (als een mooi beeld), maar het heeft ook nog een praktische functie. Tevens kan deze tafel goed gecombineerd worden met andere ‘dieren’ meubelen uit de Moooi collectie die in dezelfde stijl zijn gemaakt, zoals de Moooi Horse en de Moooi Rabbit. Het is een echte aanvulling op uw projectruimte. De Moooi Pig wekt verbazing en creëert een lach op het gezicht van iedereen die uw ruimte binnengaat. Door dit vrolijke varken worden er gesprekken gestart en inspiraties opgedaan. 

Kenmerken van de Moooi Pig tafel 

  • Geeft de ruimte een dierlijke, unieke touch. Door deze tafel in uw ruimte te plaatsen zullen uw klanten/collega’s positief verrast worden.  
  • Het varken is voorzien van stippen op de ‘vacht’.  
  • Het heeft een matzwarte kleur, zo kunt u nog genoeg variëren met kleur in uw ruimte, zonder dat dit meubel daarbij in de weg staat. 
  • Levensecht formaat: L167 cm x B60 cm x H77 cm. 
  • Alleen geschikt voor indoor gebruik.  
  • Gefabriceerd in Nederland.  

Vragen en Moooi Pig bestellen 

Ben u ook zo dol geworden op dit varkentje? Wij begrijpen dat heel goed! Vraag daarom vrijblijvend een offerte aan. Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem in dat geval contact met ons op via 088-650 12 34.