Moroso - Clarissa

Moroso Clarissa is een serie zitmeubelen die ontworpen zijn door Patricia Urquiola en bestaat uit de Moroso Clarissa Chair en de Clarissa armchair relax.

Lees meer
 • Moroso Clarissa fauteuil
  Moroso Clarissa Armchair relax fauteuilVanaf € 3.965,-
 • Moroso Clarissa Chair
  Moroso Clarissa chairVanaf € 1.315,-

Contrasterende elementen  

De Moroso Clarissa zitmeubelen hebben een harde uitstraling aan de buitenkant, maar zijn van binnen erg comfortabel vanwege zijn zachte zitkussens. Dit contrast is goed zichtbaar in het tweekleurige design. Met donkere kleuren voor de buitenkant en zitkussens in zachte tinten. Alhoewel deze kleuren verschillend zijn, complimenteren de kleuren elkaar. U kunt zelf uit diverse kleurencombinaties kiezen. Waardoor u zeker weet dat het Moroso Clarissa meubilair bij uw kantoorconcept past. 

Terugtrekken  

Het idee achter de Moroso Clarissa collectie is om een cocon te creëren waar iemand zich terug kan trekken, veilig van de buitenwereld. Vanwege deze gedachtegoed, maakt dit de Moroso Clarissa het geschikte meubilair om voor het houden van korte pauzes waar u even tot adem wil komen. Ook zijn de Moroso Clarissa fauteuil en stoel passende zitmeubelen voor wachtruimtes, lobby’s en lounges waar u uw bezoekers in alle comfort ontvangt 

 

Kenmerken van de Moroso Clarissa zitmeubelen 

 • Materialen van de Moroso Clarissa fauteuil bestaan uit: geïnjecteerd vlamvertragend schuim op een stalen frame.  

 • Het onderstel van de Clarissa fauteuil: 4 ster draaipoots, gevernist staal met eikenhouten cover.  

 • De Moroso Clarissa stoel bestaat uit: geïnjecteerd met vlamvertragend schuim op stalen frame. 

 • Het onderstel van de Clarissa stoel: 4 ster draaipoots, van staal leverbaar in de kleuren: caffé NCS S 8005Y80R en Antraciet RAL 7016. Ook verkrijgbaar in houten finish: Natuurlijk eikenhout, natuurlijk geolied eikenhout, verweerd eikenhout en zwart eikenhout. 

 • De Moroso Clarissa hoezen zijn niet afneembaar. 

 • Ontwerper: Patricia Urquiola. 

 

Varianten uit de Moroso Clarissa collectie 

 • Clarissa Fauteuil 

 • Clarissa Stoel 

 

Onderhoudsadvies kantoormeubelen 

Wilt u zo lang mogelijk genieten van uw kantoormeubelen? Dit is mogelijk door uw kantoormeubelen goed en regelmatig te laten checken op onderhoud. Op lange termijn werkt goed onderhoud kostenbesparend en levensduur verlengend. Daarom geven onze experts u graag onderhoudsadvies voor al uw kantoormeubilair.  

Interesse? 

Bent u geïnteresseerd in een van onze services of wilt u graag meer weten over ons assortiment zitmeubilair. Neem dan contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken, zoals het Moroso Clarissa zitmeubilair. Neem hiervoor contact met ons op via 088-650 12 34 of mail naar info@deprojectinrichter.com