Moroso - Highlands

De Moroso Highlands is een collectie die bestaat uit basis zitelementen, zoals een modulaire bank en poef. Deze zitmeubelen komen met verschillende mogelijkheden om te bekleden. Dat maakt deze zitmeubelen geschikt om het uit te voeren in uw huisstijl.

Lees meer
 • Moroso Highlands bank
  Moroso Highlands BankVanaf € 6.285,-
 • Moroso Highlands bank
  Moroso Highlands poefVanaf € 800,-

Flexibiliteit en beweging

Het centrale thema van de Moroso Highlands is beweging. Dit komt tot uiting in de rug – en armleuningen die u zowel horizontaal als verticaal neer kunt zetten. Het wisselen tussen deze twee posities wordt mogelijk gemaakt door het gebruik van een verstelmechanisme waar u met een organische beweging bij komt. Het is deze flexibiliteit die van de Moroso Highlands bank een modulair systeem maakt. De oppervlakte en verschillende elementen van bekleding en het gedetailleerde stikwerk op de bekledin laten de nauwkeurigheid zien wat de Moroso Highlands tot een bijzondere meubelcollectie maakt. Deze collectie doet denken aan couture en is een tribuut naar de designers van het merk.

Multifunctioneel gebruik

De bank en poef fungeren als modulair banksysteem. Dit betekent dat de Highlands een mooie toevoeging zijn in open ruimtes. Zo kunt u verschillende zitruimtes creëren waar iedereen op kantoor kan loungen. U kunt er tot rust komen en informele gesprekken voeren met collega’s om samen inspiratie op te doen.

Kenmerken van het Moroso Highlands zitmeubilair

 • De zitting van het Moroso Highlands meubelen is van PU schuim in verschillende diktes, met polyester fiberfill op het houten frame
 • De rug - en armleuningen zijn gemaakt van vlamvertragend PU scheum met polyester fiberfill over een stalen frame met een verstelmechanisme in het frame.
 • Zwarte polypropyleen glijders die geschroefd zijn aan het frame. 
 • De zitmodules zijn verbonden aan zwarte koppelingen onder de bankpoten. 

Varianten uit de Moroso Highlands collectie

 • Highlands Bank
 • Highlands Poef

Levering en montage

Wist u dat u de levering ook via ons kunt regelen? DPI services levert niet alleen uw producten, maar monteert ook meteen uw meubelen voor u. Over het algemeen worden werkplekken ongemonteerd geleverd. Wij zetten ze echter graag voor u klaar. De experts van DP Services hebben daar de kennis, kunde en juiste gereedschap voor en hebben veel ervaring met kabelmanagement. Hierdoor bent u verzekerd dat uw meubelen goed terecht komen. 

Wilt u meer weten over onze services of heeft u vragen over ons brede assortiment? Neem dan contact op via: 088 - 650 12 34.