HomeMorosoLos Muebles Amorosos

Moroso - Los Muebles Amorosos

Moroso Los Muebles Amorosos serie bestaat uit fauteuils en banken. Deze collectie is geïnspireerd op de wereld van stripboeken. Wat terug te zien is in het kleurgebruik zoals de zwart-witte Los Muebles Amorosos bank of de vrolijke kleuren van de Los Muebles Amorosos fauteuil.

Lees meer
 • Moroso Los Muebles Amorosos fauteuil
  Moroso Los Muebles Amorosos FauteuilVanaf € 4.480,-
 • Moroso Los Muebles Amorosos bank
  Moroso Los Muebles Amorosos bankVanaf € 6.900,-

Een andere wereld

De meubelen geven een ironische en speels blik weer op het hedendaagse leven. En neemt ons even mee naar een andere wereld. Dit maken de Morosos Los Muebles Amorosos meubelen, het ideale meubelstuk om je mee af te zonderen en de creatviteit zijn vrije loop te laten. Door de fauteuil of  bank een rol te laten spelen, stimuleert u dus het creatieve denkproces van uw medewerkers.

Ontmoetingsplek

De Moroso is ook een fijn meubel om te gebruiken in ruimtes waar u elkaar ontmoet. Omdat wij massaal veel meer hybride werken wordt is het kantoor een standaard ontmoetingsplek geworden. Collega’s kunnen zo inspiratie met elkaar op doen en met elkaar brainstormen. Vanwege het karakteristieke ontwerp, is de Moroso ook goed inzetbaar in ontvangstruimtes zoals een lobby of wachtruimte voor uw klanten en al uw andere bezoekers.

Kenmerken van het Moroso Los Muebles Amorosos zitmeubilair

 • De Los Muebles Amorosos bank is gemaakt van stressbestendig PU schuim in variërende diktes en polyester fiber op een houten frame.
 • Onderstel: 4-poots van natuurlijk beukenhout of in zwarte lak en zitten vastgeschroefd aan het frame.
 • De Los Muebles Amorosos fauteuil is geïnjecteerd met vlamvertragend PU schuim op het stalen frame.
 • De zitstoel is leverbaar in stoffen of leren variant. De stoffen variant is verkrijgbaar in de zwart-wit of meerkleurige kleurencombinatie. De leren variatie is een verkrijgbaar in zwart-wit.
 • Ontwerper: Javier Mariscal

Varianten uit de Moroso Los Muebles Amorosos collectie

 • Los Muebles Amorosos Fauteuil
 • Los Muebles Amorosos Bank

Onderhoudsadvies

Wilt u weten hoe u uw meubelen het beste kunt onderhouden? Wij helpen u graag met het geven van onderhoudsadvies. Sommige producten hebben echter een specifiek onderhoudsvoorschrift. Indien beschikbaar, staat deze voor u bij het product in een pdf-bestand op onze website.

Interesse?

Bent u geïnteresseerd in ons brede assortiment zitmeubilair? Neem dan contact met ons op. Onze experts helpen u verder de juiste keuze te maken uit ons diverse assortiment. Bijvoorbeeld de collectie Los Muebles Amorosos van het merk Moroso.