Moroso - Paper Planes

Moroso Paper Planes is een collectie die bestaat uit een bank en fauteuil en is ontworpen door Nipa Doshi Jonathan Levien. Als het al niet duidelijk te zien is aan het ontwerp, verklapt de naam wel de inspiratie achter deze meubelen. Deze collectie is geïnspireerd op de simpele structuur van het papieren vliegtuig.

Lees meer
 • Moroso Planes fauteuil
  Moroso Paper Planes FauteuilVanaf € 2.555,-
 • Moroso Planes 4
  Moroso Paper Planes BankVanaf € 5.420,-

Pronkstuk op kantoor

Als u op zoek bent naar een eye catcher, zijn de Moroso Paper Planes fauteuil -en bank een aanwinst voor in uw kantoorinterieur. U kunt bijvoorbeeld aanstaande klanten en stakeholders ontvangen, waarbij deze zitmeubelen dienen als gesprekstarter. Wilt u even op adem komen of met een collega inspiratie opdoen? Dan zijn de Moroso Paper Planes meubelen daar ook geschikt voor. Samenvattend is het zitmeubilair uit de Moroso Paper Planes collectie het aangewezen meubelstuk om in te zetten in ontvangstruimtes zoals lobby’s en lounges.

Functioneel en comfortabel

Deze Moroso Paper Planes zitmeubelen zijn comfortabel, duurzaam en gaan lang mee. Het Moroso Paper Planes zitmeubilair is daarbij ook een licht meubel en lijkt wel zwaartekracht te trotseren. De ontwerper zocht een manier om simpliciteit, compositie, bestendigheid en functionaliteit met elkaar te combineren.

Kenmerken van het Moroso Paper Planes zitmeubilair

 • De Moroso Paper Planes bank en fauteuil zijn geïnjecteerd met vlamvertragend PU schuim om het interne stalen frame.
 • Onderstel: 4-poots van stalen buizen met een mat gepoedercoat finish; glijders zijn van staal met een chroom of messing finish.
 • De vaste kleurencombinatie van de Moroso Paper Planes collectie zijn gemaakt door de designers. Zoals een jacquard of Swarovski kristal versie. U kunt ook kiezen voor versie in effen kleur of voor een wollen versie.
 • De hoezen van de Paper Planes zitmeubelen zijn niet verwijderbaar.
 • Ontwerper: Nipa Doshi Jonathan Levien.

Varianten uit de Moroso Paper Planes collectie

 • Paper Planes Fauteuil
 • Paper Planes Bank

Levensduur verlengend onderhoud: specialistische reiniging

Wist u dat ruim een kwart van de werkplekken in Nederland is niet hygiënisch is? Met specialistische reiniging van uw kantoormeubelen wordt uw kantoor niet alleen gezonder, maar kunt u ook de levensduur van uw meubilair verlengen. Daarom biedt De Projectinrichter specialistische reiniging als service aan.

Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden van onze services? Of bent u opzoek naar durabel kantoormeubilair, zoals de Paper Planes collectie van Moroso? Neem dan contact met ons op via: 088 – 650 12 34. Ook bent u van harte welkom op een van onze showrooms.