Moroso - Saruyama Islands

Moroso Saruyama Islands is een collectie zitmeubelen bestaande uit: een poef, bak en fauteuil. Het Moroso Saruyama zitmeubilair is een speelse toevoeging op uw kantoor. Deze meubelen zijn verkrijgbaar in vrolijke kleuren die u in verschillende opstellingen kunt neerzetten.

Lees meer
 • Moroso Saruyama Islands poef
  Moroso Saruyama Islands PoefVanaf € 645,-
 • Moroso Saruyama Giro poef
  Moroso Saruyama Islands GiroVanaf € 665,-
 • Moroso Saruyama Islands
  Moroso Saruyama Islands bankVanaf € 4.320,-

Iconisch ontwerp

De Moroso Saruyama Islands collectie is revolutionair en uniek project ontworpen door Toshiyuki Kita in 1989 voor Moroso.  Het Saruyama Islands ontwerp is een icoon geworden in hedendaagse designwereld.  Zoals de naam al doet vermoeden, is deze collectie geïnspireerd op het vormen van eilanden. Het Moroso Saruyama Islands zitmeubilair is over het algemeen bedoelt om in grote ruimtes te worden neergezet. Toch zijn er ook mogelijkheden om compacte eilanden te maken die in kleinere ruimtes passen.  

Eilandgevoel op kantoor

Het Moroso Saruyama Islands meubilair brengt het ultieme eilandgevoel mee naar uw kantoor. Dit zorgt voor een ontspannen en rustige sfeer op de werkvloer. Perfect om uzelf terug te trekken tijdens een belafspraak, een pauze te houden of het aangaan van informele gesprekken met uw collega’s. Daarnaast is het Saruyama Islands zitmeubilair ideaal voor wachtruimtes en lobby’s waar bezoekers in alle rust worden ontvangen.

Kenmerken van het Moroso Saruyama Islands zitmeubilair

 • De Moroso Saruyama Islands meubelen materialen bestaan uit: vlamvertragend PU schuim over een interne stalen frame.
 • Onderstel: De Moroso Saruyama bank heeft een houten onderstel met glijders van polyethyleen. De Moroso Saruyama Giro - en poef hebben een draaibaar onderstel gemaakt van staal met een gepoedercoat finish.
 • De hoezen van de Moroso Saruyama Islands zijn niet afneembaar
 • Ontwerper: Toshiyuki Kita

Varianten uit de Moroso Saruyama Islands collectie

 • Saruyama Islands Poef
 • Saruyama Islands Giro
 • Saruyama Islands Bank

Een schone werkplek

Een periodieke dieptereiniging van uw werkplek is belangrijk voor de gezondheid van uw medewerkers, draagt bij aan de representativiteit van uw bedrijf en zorgen ervoor dat uw kantoormeubilair langer meegaat.

Is uw kantoor ook aan specialistische reiniging toe? Bel dan voor een afspraak bij u op kantoor of kom langs in één van onze showrooms. Hier kunt u ook terecht voor advies over de keuze uit ons diverse assortiment kantoormeubelen, zoals de Saruyama Islands collectie van Moroso.