Moroso - Tropicalia

Moroso Tropicalia is een collectie die bestaat uit een stoel en een fauteuil. Deze collectie is geïnspireerd op de relaxte sfeer in de Tropen en is een nieuwe uitvoering van de bekende buisframe van Moroso.

Lees meer
 • Moroso Tropicalia stoel
  Moroso Tropicalia StoelVanaf € 945,-
 • Moroso Tropicalia fauteuil
  Moroso Tropicalia fauteuilVanaf € 1.580,-

Gevlochten

De Moroso Tropicalia zitmeubelen worden gekarakteriseerd door het gevlochten ontwerp van de rugleuning en zitschaal. Elke meubel is uniek en maakt en brengt een andere sfeer met zich mee gebaseerd op de verschillende materialen en kleurvarianten. Zoals de gekleurde versie van de Moroso Tropicalia stoel die een lichte en speelse sfeer brengt, de leren versie die luxe uitstraalt of de versie met polyester coating die zorgen elegantie en simpliciteit op uw kantoor.

Tot rust komen

Ook verzorgt de Moroso Tropicalia meubilair een kalme sfeer op kantoor waar u tot rust komt in de pauzes. Door een aparte ruimte te creëren voor collega’s om op te laden zorgt u voor een betere productiviteit binnen uw team. Wilt u in alle stilte met uw klanten bellen? Dan is de Moroso Tropicalia daar uiteraard het geschikte meubel voor.

Kenmerken van het Moroso Tropicalia zitmeubilair

 • Het buisframe van de Moroso Tropicalia is gemaakt van staal en heeft een gepoedercoat finish.
 • Het buisframe is van roestvrij staal en heeft een gepoedercoat finish en is geweven met touw gemaakt van polymeer. Het onderstel is met pvc-glijders ook geschikt voor buitengebruik.
 • Zowel de natuurlijke en faux-leren versie zijn alleen geschikt voor binnengebruik.

Varianten uit de Moroso Tropicalia collectie

 • Tropicalia Stoel
 • Tropicalia Fauteuil

Kleuradvies

Wist u dat 62 tot 90 % van de eerste indruk plaatsvindt op basis van kleur? Kleur bepaalt dus voor een groot deel de eerste indruk van uw klanten. Onze experts geven u daarom graag persoonlijk advies over het juiste kleurgebruik en bespreken samen met u alle opties. Wij streven namelijk naar het creëren van een inspirerend interieurontwerp waarin we uw kleurconcept verwerken. 

Interesse?

Bent u opzoek naar nieuw kantoormeubilair en bent u geïnteresseerd in ons assortiment? Neem dan contact op met onze experts die u graag advies geven over het juiste meubilair dat binnen uw kantoorconcept past. Bijvoorbeeld de zitmeubelen uit de Moroso Tropicalia collectie.