MyYour - Community

De MyYour Community collectie bestaat uit moderne fauteuil en tafel voor zowel in- als outdoor ruimtes. Het Community assortiment heeft diverse aanpassingsmogelijkheden, waardoor deze zich kan aanpassen aan diverse interieurs en ruimtes. Wie wil dat nou niet? De MyYour Community fauteuils en tafel zijn geschikt voor het inrichten van bijvoorbeeld diverse horeca- en wachtruimtes. 

DesignerMoredesign
Lees meer
 • Myyour Community tafels
  MyYour Community TafelVanaf € 1.345,-
 • Myyour Community tafels
  MyYour Community fauteuilVanaf € 269,-

Personaliseer uw MyYour Community set 

De MyYour Community set is leverbaar met 4, 6 ,8 of 10 zitplaatsen. Daarbij is de Community tafel leverbaar met ledverlichting, waardoor deze niet alleen een luxueuze uitstraling heeft, maar ook functioneel is voor avondgebruik. De MyYour collectie is beschikbaar in diverse kleuren. 

Eigenschappen van MyYour Community 

 • De MyYour community collectie bestaat uit een moderne tafel en fauteuil. 

 • Pas de MyYour Community meubel set toe in diverse ruimtes, zoals horeca- of wachtruimtes. 

 • MyYour community is geschikt voor zowel binnen als buiten. 

 • De MyYour Community tafel is leverbaar met ledverlichting, wat de functionaliteit van de tafel vergroot. 

 • De MyYour Community set is leverbaar met 4,6,8, of 10 zitplaatsen. 

 • De Community collectie van MyYour is beschikbaar in diverse kleuren.  

Varianten van MyYour Community 

 • MyYour Community fauteuil. 

 • MyYour Community tafel.  

Hulp nodig? 

Kunt u een helpende hand gebruiken bij het assembleren en onderhouden van uw Projectinterieur? Dan bent u bij De Projectinrichter aan het juiste adres. Maak bijvoorbeeld gebruik van onze dpi-services, waarbij wij alle zorgen ontnemen omtrent de installaties, montages en het transport van uw meubels. Daarbij is het onderhoud ook belangrijk; daarom creëert De Projectinrichter gepersonaliseerde onderhoudsadviezen. Niet alleen bieden wij ook reinigingsservices, maar ook circulaire onderhoudsservices. Door oude meubels namelijk nieuw leven in te blazen, zijn ze weer als nieuw! Voor meer informatie over onze diensten verwijzen wij u door naar de website of nodigen wij u uit om contact met ons op te nemen. 

Meer weten? 

Meer weten over de MyYour Community collectie of de services van De Projectinrichter? Wij bieden u graag aanvullende informatie, een consult of gratis offerte aan op basis van de projectprijzen van de MyYour Community collectie. Bel hiervoor naar 088-650 12 34 of stuur een e-mail naar info@deprojectinrichter.com