MyYour - Lily

De MyYour Lily collectie bestaat uit twee meubelen die geschikt zijn voor zowel in- als outdoor ruimtes; een stoel en een tafel. Het design van de Lily zitmeubelen is geïnspireerd door de lijnen van bloemen en planten in de natuur. Dit originele ontwerp is een echte blikvanger voor bijvoorbeeld bedrijfstuinen en terrassen. Wie wil dat nou niet?

 

 

DesignerMoredesign
Lees meer
 • Myyour Lily fauteuil
  MyYour Lily Stoel voor binnen en buitenVanaf € 255,-
 • Myyour Lily tafel
  MyYour Lily tafelVanaf € 260,-

Bedrijfstuin aanleggen?

Een bedrijfstuin heeft een aantal voordelen. Allereerst is het een aangename plek voor werknemers om er te vertoeven en inspiratie op te doen. Daarbij bevordert groen het concentratievermogen en geluksgevoel; steeds meer onderzoeken wijzen uit dat groen een rustgevend effect heeft. Daarnaast is een bedrijfstuin het visitekaartje van uw bedrijf.

Met het MyYour Lily assortiment kunt u uw bedrijfstuin voorzien van outdoor meubilair, wat een uitnodigend effect heeft.

Eigenschappen van MyYour Lily

 • De MyYour Lily collectie wordt gevormd door een stoel en tafel, die geschikt zijn voor zowel in- als outdoor ruimtes.
 • Het ontwerp van de Lily zitmeubelen is geïnspireerd op golvende lijnen die men in de natuur terugziet.
 • De MyYour Lily stoel en tafel vormen een ware blikvanger in iedere ruimte vanwege het excentrieke design.
 • Pas de MyYour Lily meubels gecombineerd toe voor een samenhangende look, of verwerk ze los in uw interieur.
 • Het MyYour Lily assortiment is meer dan geschikt voor bijvoorbeeld bedrijfstuinen en terrassen, maar kan ook indoor worden toegepast in onder andere wachtruimtes en lobby’s.
 • De Lily stoel is in 2 maten leverbaar.
 •  De Lily collectie van MyYour is leverbaar in diverse kleuren.
 • Ontwerper van MyYour Lily: Moredesign.

Varianten van MyYour Lily

 • MyYour Lily stoel.
 • MyYour Lily tafel.

Over MyYour

MyYour is een Italiaanse meubelontwikkelaar die gespecialiseerd is in het creëren van meubelcollecties voor binnen en buiten. Ze hebben ruim 30 jaar ervaring en staan bekend om hun expertise op het gebied van kunststof. Ze passen dit toe om zo unieke meubelcollecties te creëren die duurzaam, stijlvol en van hoge kwaliteit zijn. Dit is terug te zien in de MyYour Lily zitmeubelen.

Hulp nodig?

De Projectinrichter biedt een helpende hand bij het samenstellen en onderhouden van uw projectinterieur. Zo geven wij kleuradvies om een aangename atmosfeer te creëren in uw ruimte, wat ook de gebruiksdoeleinden van de ruimte bevordert. Daarbij bieden wij dpi-services aan, waarbij u zich geen zorgen meer hoeft te maken over het transporteren, monteren en installeren van uw meubels. Voor meer informatie over al onze diensten kunt u terecht op onze website.

Neem contact met ons op

Wilt u meer weten over de MyYour Lily collectie of over de services van ons bedrijf? Aarzel niet om contact op te nemen met De Projectinrichter voor aanvullende informatie, een consult of een gratis offerte op basis van de projectprijzen van het MyYour Lily assortiment. Bel ons op 088 – 650 12 34 of stuur een e-mail naar info@deprojectinrichter.com.