MyYour - Modi

De MyYour Modi collectie bestaat uit een modulaire bank en een fauteuilvariant. De MyYour Modi is geschikt voor zowel in- als outdoor ruimtes. De Modi bank is geheel aanpasbaar aan al uw wensen; deze kan namelijk diverse vormen en kleuren aannemen. Pas de MyYour zitmeubelen onder andere toe in binnen of buiten ruimtes van kantoren, horecagelegenheden of openbare ruimtes. 

DesignerMoredesign
Lees meer
 • Myyour Modi bank
  MyYour Modi Bank voor buitenVanaf € 3.622,-
 • Myyour Modi fauteuil
  MyYour Modi fauteuilVanaf € 2.074,-

Een fijne buitenruimte voor uw kantoor  

Het creëren van buitenruimtes heeft diverse voordelen voor uw bedrijf. Niet alleen worden werknemers uitgenodigd om er te vertoeven, wat hun productiviteit en algehele welzijn bevordert; ook vormt dit het visitekaartje van uw bedrijf.  

Met de MyYour collectie van Modi is creëert u een fijne zitruimte in uw bedrijfstuin. Door gebruik te maken van diverse kleuren en unieke vormen te creeren, vormt het MyYour Modi zitmeubel een ware blikvanger. Uiteraard kunt u de Modi bank ook aanpassen aan het gewenste aantal zitplaatsen.  

Eigenschappen van MyYour Modi 

 • Het MyYour Modi assortiment bestaat uit een modulair zitsysteem en een fauteuil.  

 • De Modi zitmeubelen van MyYour zijn geschikt voor zowel in- als outdoor ruimtes. 

 • Pas MyYour Modi toe in bijvoorbeeld de binnen of buitenruimtes van kantoren, horecagelegenheden of openbare ruimtes.  

 • De Modi bank is modulair, waardoor deze aangepast kan worden aan al uw individuele behoeftes; creëer uw eigen ontwerp en pas diverse kleuren toe.  

 • De MyYour Modi bank en fauteuil beschikken over een lage rugleuning en een 4-pootsonderstel. 

 • De MyYour zitmeubelen zijn leverbaar in diverse kleuren.  

Varianten van MyYour Modi 

 • MyYour Modi bank. 
  MyYour Modi fauteuil. 

Over MyYour 

De Italiaanse meubelontwikkelaar onderscheidt zich door collecties te creëren die in zowel binnen- als buitenruimtes toegepast kunnen worden. Met ruim 30 jaar ervaring creëren ze meubels van de hoogste kwaliteit, waardoor ze erg duurzaam zijn, zonder dat dit ten koste gaat van stijlvolheid. Dit is terug te zien in het MyYour Modi assortiment.  

Diensten van De Projectinrichter 

Bij De Projectinrichter begrijpen we dat er veel komt kijken bij het samenstellen en het onderhouden van uw Projectinrichter. Daarom bieden wij diverse services aan. Met onze dpi-services ontfermen wij ons bijvoorbeeld over alle montages, installaties en het transport van al uw meubelen. Daarbij heeft u bij ons de mogelijkheid om proefstoelen tijdelijk uit te proberen voordat u beslist of u deze permanent aanschaft. Is dat niet fijn? Voor meer informatie over onze diensten kunt u terecht op onze website, of neem contact met ons op.  

Interesse? 

Heeft u interesse in de MyYour Modi collectie of in de services van De Projectinrichter? Wij voorzien u graag van aanvullende informatie, een consult of gratis offerte. Bel hiervoor naar 088-650 12 34 of stuur een e-mail naar info@deprojectinrichter.com.