Neil David

No-nonsense past bij de collectie van Neil David. Het heeft een down-to-earth mentaliteit en de meubels zijn gemaakt in Nederland met een hoge kwaliteitsstandaard. De geometrische vormen zijn in vrijwel alle producten van Neil David terug te vinden. Het merk is 100% Nederlands, alle producten worden dan ook in Nederland geproduceerd. Hierdoor staat het merk dichter bij de klanten en kan het dus ook beter voorzien in diverse wensen en behoeften. Ook zijn de producten hierdoor beter te managen als het gaat om kwaliteit en flexibiliteit. 

Lees meer

1 / 1

Meer over Neil David 

  • De lijnen van de Neil David meubelen lijken eenvoudig, maar er is sterk over nagedacht. Hierdoor zijn deze lijnen fijn met elkaar verbonden en wordt het door het oog direct aangetrokken.  
  • De constructie en het ontwerp van Neil David meubelen komen bijeen in de ontwerpen.  
  • Het merk is groeiende in de meubelmarkt, de collecties worden aangevuld en uitgebreid. Neil David is een exclusief merk en dus alleen bij erkende dealers verkrijgbaar. 

Wilt u meer weten over Neil David meubelen? 

Wilt u meer informatie en/of heeft u vragen over de meubelen van Neil David? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Dit kunt u zowel telefonisch (088-650 12 34) als per e-mail doen (info@deprojectinrichter.com). Ook kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen via onze website. Wij proberen hier altijd zo spoedig mogelijk op te reageren. Uiteraard kunt u ook Neil David meubilair bekijken in één van onze showroomvestigingen. De experts van De Projectinrichter helpen u graag verder met advies op maat. Wij hopen u dan ook snel te mogen verwelkomen. 

Series