Neil David - Angle

De naam van deze serie zegt het eigenlijk al, maar de Angle serie bestaat uit meubelen met veel hoeken. De Neil David Angle betreft een collectie zitmeubilair met een stalen kokerframe dat alleen bestaat uit buizen met hoeken van 90 graden. Dit geeft een strakke, serieuze look, maar doordat er met kleuren voor de zitting gevarieerd kan worden blijft het een zachte uitstraling hebben. Deze zitmeubelen zijn uitermate geschikt voor in een lounge, (hotel)lobby of rustruimte. 

Lees meer
  • Neil David Angle bank
    Neil David Angle bankVanaf € 1.301,-
  • Neil David Angle fauteuil
    Neil David Angle fauteuilVanaf € 941,-

Varianten uit de Neil David Angle serie 

Eigenschappen van de Angle zitmeubelen 

  • U kunt comfortabel zitten doordat de kussens van de zitting gemaakt zijn van foam. Deze kussens zijn schuin in het frame geplaatst zodat er optimaal zitcomfort wordt gecreëerd.  
  • Voor het stalen kokerframe kunt u kiezen uit meerdere afwerkingen met een matte structuur. Dit frame is te allen tijde gepoedercoated. U heeft daarbij de keuze uit een aantal kleuren, waaronder metallic brons en metallic goud, maar ook zwart of wit is mogelijk. 
  • De bank is zowel in een 2-zits als een 3-zitsbank verkrijgbaar. 
  • De Angle fauteuil is uitgebracht in 2017. De Angle bank in 2019. 

Over Neil David 

Dit meubelmerk is sinds 2005 actief op de markt. Bij het ontwerpen zet Neil David de geometrische vormen centraal. Alle producten worden in Nederland gefabriceerd. Het merk doet dit om ervoor te zorgen dat de producten beter te managen zijn op het gebied van kwaliteit en flexibiliteit. Het meubelmerk is ervan overtuigd dat het managen beter te doen is met lokale producten. Tevens worden de wensen en behoeften van de gebruiker eerder geïntegreerd dan wanneer de productie in het buitenland zou plaatsvinden.