HomeKloberMeraKlober Mera bureaustoel NPR

Klober Mera bureaustoel NPR

Verkoop vanaf € 999,- 

Lease vanaf € 16,03 

Dé projectinrichter voor bedrijven

Ondersteuning van advies en montage

20 jaar deskundig advies

Verkoopprijs (excl. BTW) vanaf€ 999,-
Lease per maand vanaf€ 16,03

Circulair meubilairJa
Technisch onderhoudBeschikbaar in serviceovereenkomst
DieptereinigingBeschikbaar in serviceovereenkomst
ReconfiguratieBeschikbaar in serviceovereenkomst

MerkKlober
ModelMera bureaustoel
HerkomstDuitsland
AfmetingenKloeber Mera afmetingen
Kleuren en materialenKlober kleuren
SoortErgonomisch, Hoge werkstoel / kassastoel
UitvoeringKunststof, Gestoffeerd, Autom. tegendrukinstelling
NormeringNPR

Productomschrijving

De Klöber Mera bureaustoel NPR is meer dan zomaar een stoel. Het is de symbiose van Duitse degelijkheid, ongeëvenaarde ergonomie en esthetisch design, ontworpen om uw werkuren te optimaliseren terwijl de stoel naadloos in uw werkruimte past. Deze innovatieve bureaustoel sluit helemaal aan op de moderne werkomgeving.

Specificaties

  • Ergonomisch ontwerp volgens de NPR-richtlijnen: optimale ondersteuning en aanpasbaarheid aan diverse lichaamstypen
  • Keuze uit verschillende uitvoeringen: mesh, kunststof geperforeerd, gestoffeerde voorkant, of een volledig gestoffeerde rugleuning in een stijlvol diamantpatroon
  • Lichaamsgewichtsinstelling: 45 - 125 kg
  • Synchroon-vergrendelingshoek van 90°
  • Verstelbare zithoogte, zitdiepte, lendensteun, rugleuning en optionele hoofdsteun

Kenmerkende veelzijdigheid

De Klöber Mera bureaustoel garandeert een voortreffelijk zitgevoel. Met een indrukwekkend spectrum van mogelijkheden en verschillende rugleuning-uitvoeringen, maakt Mera het verschil door een uitzonderlijke balans tussen ergonomie, design en ecologische verantwoordelijkheid te bieden. Het resultaat is een stoel die niet alleen aanvoelt alsof hij voor u persoonlijk is gemaakt, maar er ook bijzonder uitziet. Met de Klöber Mera draagt u bij aan een gezond werkklimaat, of dat nu op kantoor is of in uw thuiswerkplek.

Sublieme ontwerpvarianten

Klöber Mera is niet alleen uw flexibele keuze voor verschillende toepassingsgebieden, maar ook een stijlvol statement dat allure brengt in allerlei werkomgevingen, zoals het klassieke kantoor, de Open Work Space, vergaderruimtes, recepties, en uw eigen huis. Met keuze uit zwarte en witte rugleuninguitvoeringen, kunt u de esthetiek afstemmen op uw persoonlijke of bedrijfsstijl. Ontdek de vier rugleuningvarianten: Basic, Mesh, Network, en Diamond, die elk hun eigen charme toevoegen aan uw kantoor.

MERA BASIC: waar elegantie, tijdloosheid, en comfort samenkomen, biedt Mera Basic Padded een vormschuimkussen dat zich soepel naar uw bewegingen voegt en de rug ondersteunt bij langdurig zitten.

MERA MESH: ervaar dynamische ondersteuning en een frisse, tijdloze uitstraling met de 3D-vormveranderende en ademende Mera Mesh.

MERA NETWORK: stijl en passende vorm in één – Mera Network biedt een elegant gebogen rugleuning en driecomponententechniek die harmonieus samengaan, zich aanpassend aan elke lichaamsvorm en werkplek.

MERA DIAMOND: verken ‘the art of sitting’ met Mera Diamond, waar de moderne diamantstiksels een combinatie van huiselijke uitstraling en uniek comfort bieden tegen gespannen spieren.

Innovatieve materiaalkeuze

Mera toont de kracht van technologische innovatie in materiaalkeuze en constructie:

  • Kunststof netrug: vervaardigd in één stuk met een driecomponententechniek, past het net zich aan de lichaamsvorm aan met variabele maaswijdte.
  • Kunststof schaal: een royaal gedimensioneerde zitschaal, aangevuld met een ergonomisch vormschuimkussen, belooft heerlijk zitcomfort.
  • Rondom gestoffeerde rugleuning: combineert ongekend comfort met een huiselijke uitstraling, beschikbaar in een gladde look of met een modern ruitmotief.
  • 3D-tricotagenet: biedt driedimensionale vervormbaarheid en dynamische rugondersteuning met zijn ademende netstructuur.

Beweeg met het CELLIIGENCE®-SYSTEEM

Mera bureaustoel integreert het gepatenteerde CELLIIGENCE®-systeem voor driedimensionale zitbeweging, waarmee ergonomisch gedoseerde beweging en een consistent hoge feelgood-factor verzekerd zijn, bevorderend voor een gezonde zithouding.

Deprojectinrichter: uw onafhankelijke expert

Bij deprojectinrichter begrijpen we dat elke ruimte uniek is en een persoonlijke benadering vereist. Als onafhankelijke expert in kantoorinrichting en -meubilair hebben we geen binding met één specifiek merk, waardoor we u een objectief en op maat gemaakt advies kunnen bieden. Onze focus ligt op duurzaamheid, ergonomie en design, om een werkomgeving te creëren die zowel functioneel als inspirerend is.

De beste keuze voor uw werkomgeving

Ontdek de mogelijkheden van de Klöber Mera bureaustoel NPR en laat onze experts u assisteren bij het creëren van een werkomgeving die comfort, stijl en functionaliteit met elkaar combineert. Neem contact met ons op voor een persoonlijk advies en een aanbod op maat. We helpen u graag bij het realiseren van een kantoorruimte die de waarden van uw organisatie weerspiegelt en uw team inspireert.