Orangebox

De vele meubelen van Orangebox bieden oplossingen voor hedendaagse kantoren waarin samenwerken en ontmoeten centraal staan. 

Al jaren ziet Orangebox dat de vraag naar passend kantoormeubilair voor bepaalde vraagstukken groeit. Hier past Orangebox ook het assortiment op aan en weten ze als geen ander op de actualiteit in te spelen. Vraagstukken zoals een goede akoestische belcel om ongestoord te bellen of verrijdbare klaptafels om een ruimte flexibel in te richten.

Lees meer

1 / 1

Hierdoor weet u zeker dat uw kantoor ingericht is met meubilair dat voldoet aan de situatie van vandaag, morgen en de nabije toekomst. 

Orangebox biedt een complete kantoorinrichting 

Of het nu gaat om akoestische belcellen, vergadertafels, stoelen, krukken of bureaustoelen, met de veelzijdige collectie van Orangebox kunt u een heel kantoor inrichten. Bovendien heeft u meerdere opties en varianten in de meubels, zodat er altijd wel een meubelstuk van Orangebox in uw kantoor past. 

Assortiment van Orangebox 

De veelzijdige en duurzame collectie van Orangebox bestaat uit:  

  • Akoestische ruimtes 
  • Akoestische belcellen 
  • Bureaustoelen 
  • Tafels 
  • Poefen 
  • Krukken 
  • Banken 

Veelzijdig toepasbaar 

Niet alleen in kantoren zijn de meubels toe te passen. De Library tafels zijn uitermate geschikt voor leeszalen of studiezalen op scholen en de Convo klaptafel past in congrescentra. Bovendien is de Coze collectie ook goed toepasbaar in de horeca. Zo ziet u maar, met de meubels uit de Orangebox collectie kunt u vele kanten op. 

Duurzame collectie 

Veel meubels van Orangebox zijn voorzien van een EPD (Environmental Product Declaration), zodat duidelijk te zien is hoe het meubel tot stand is gekomen en of deze te recyclen is. Hierdoor kunt u een duurzame keuze maken in uw inrichting. Indien een product een EPD heeft, dan hebben we dit voorzien van een groen circulair logo. 

Meer informatie over Orangebox? 

Neem dan contact op met onze experts. Ze adviseren u graag over de vele toepassingsmogelijkheden van de vele meubels uit de Orangebox collectie. 

Series