Orangebox Lano tafel

Verkoop vanaf € 1.692,- 

Lease vanaf € 27,16 

Dé projectinrichter voor bedrijven

Ondersteuning van advies en montage

20 jaar deskundig advies

Verkoopprijs (excl. BTW) vanaf€ 1.692,-
Lease per maand vanaf€ 27,16

Circulair meubilairJa
Technisch onderhoudBeschikbaar in serviceovereenkomst
DieptereinigingBeschikbaar in serviceovereenkomst
ReconfiguratieBeschikbaar in serviceovereenkomst

MerkOrangebox
ModelLano
HerkomstEngeland
Onderstel4-poot
HoogteVast
Extra'sElektrificatie
BladmateriaalLaminaat
Materiaal onderstelMetaal

Productomschrijving

Wanneer u in kantoor op zoek bent naar een tafel, dan is de Orangebox Lano ideaal. De Lano-familie bestaat namelijk uit 89 varianten en is leverbaar in vele vormen, maten en kleuren, maar wel allemaal in dezelfde stijl. Zo kunt u de kleine vierkante of ronde tafels in uw bedrijfsrestaurant plaatsen en de grotere tafels in vergaderruimtes of boardrooms.  

Grote collectie tafels 

Het voordele van zo'n grote collectie is, is dat u uw kantoorinrichting in dezelfde stijl ingericht kan worden. Dit geeft rust en herkenning en staat bovendien erg netjes. Wanneer u niet weet welke van de Orangebox Lano tafels toe te passen, neem dan contact op met De Projectinrichter. Onze experts adviseren u graag in de keuze die het beste bij u past. 

Geen vette vingers op de Orangebox Lano 

U kent het vast wel, vette vingers op een tafelblad. Dit staat natuurlijk niet zo netjes. Ook krasjes van kopjes of laptops wilt u liever niet zien en zijn eenvoudig te herstellen op een tafelblad van Fenix. Fenix is een smart nanotechnisch materiaal dat toepasbaar is als tafelblad of werkblad. Het is geen laag of afwerking. Zo maakt Fenix gebruik van een zeer geavanceerde technologie die verschillende praktische voordelen met zich meebrengt, zoals het eenvoudig herstellen van krasjes. Kortom: Fenix: dé oplossing tegen krassen en vingerafdrukken. 

Stroomvoorziening 

Waar we voorheen op papier aantekeningen maakten bij een vergadering, is het gebruik van een laptop, tablet of mobiele telefoon niet meer weg te denken. Hoe vervelend kan het zijn als deze niet voldoende opgeladen is? Met handige stroompunten, die mooi in het tafelblad van de Orangebox Lano is weggewerkt, heeft u altijd toegang tot stroom. 

Kenmerken van de Orangebox Lano tafels 

  • Grote collectie tafels 
  • Vorm: rond, ovaal, vierkant, rechthoekig, tonvorming en taps-vorming 
  • De poten bestaan uit een gegoten aluminium onderdeel dat verkrijgbaar is in gepolijste of een geverfde afwerking. 
  • Tafelbladen leverbaar in diverse afwerkingen in laminaat en Fenix 
  • Duurzaam gemaakt en te recyclen (zie EPD)