Plank Remo Stoel

Verkoop vanaf € 255,- 

Lease vanaf € 4,09 

Dé projectinrichter voor bedrijven

Ondersteuning van advies en montage

20 jaar deskundig advies

Verkoopprijs (excl. BTW) vanaf€ 255,-
Lease per maand vanaf€ 4,09

Circulair meubilairNee
Technisch onderhoudBeschikbaar in serviceovereenkomst
DieptereinigingBeschikbaar in serviceovereenkomst
ReconfiguratieBeschikbaar in serviceovereenkomst

MerkPlank
ModelRemo Stoel
OntwerperKonstantin Grcic
HerkomstItalië
AfmetingenPlank Remo afmetingen
Onderstel4-poot
ZithoogteVast
MateriaalHout
Extra'sStapelbaar

Productomschrijving

De Plank Remo is een multiplex stoel die het ambachtelijke erfgoed van Plank met de nieuwste productietechnieken samenvoegt.
De Duitse ontwerper Konstantin Grcic gebruikt de lichtgewicht eigenschappen van multiplex om een eenvoudige en veelzijdige stoel verder te ontwikkelen.

De uitvoering met gebogen multiplex poten heeft een warme en vriendelijke uitstraling en is ook zeer licht en daardoor makkelijk te verplaatsen. Deze versie is verkrijgbaar als stapelbaar en niet stapelbare stoel.
De versie met de metalen poten is ook stapelbaar en de gelakte houten zitschaal kan worden geproduceerd in aangepaste kleuren, zodat deze in elke kantooromgeving passen. Deze mogelijkheid is op aanvraag.

De Remo Wood Chiar is nu ook leverbaar met een gestoffeerde zitting.

Details

  • Technische details stoel met houten structuur: Plywood stoel in natuurlijke afgewerkte as of gebeitst in de kleuren krijt, walnoot, grijs en zwart.
  • Technische details stoel met metalen structuur: Multiplex zitschaal gemaakt van natuurlijk afgewerkte as of gekleurd in wit, grijs, zwart of geel. De metalen structuur is afgestemd op de kleur van de zitschaal.
  • Stapelbaar.