HomeQuinze and Milan

Quinze and Milan

Quinze & Milan meubelen uit Kortrijk in België is opgericht op 26 oktober 1999. Het is een jong merk dat meubels ontwerpt die bestaan uit QM Foam. Van het Foam maakt het merk trendy meubelen zoals banken en stoelen. Een bekende serie is Quinze and Milan Room 26. De meubelen kunnen in diverse ruimtes gebruikt worden, maar zijn met name geschikt voor publieke ruimtes. Hierbij kunt u denken aan een lounge, wachtruimte, hal of bijvoorbeeld een bibliotheek.  

Lees meer

1 / 1

Meer over Quinze & Milan 

  • De meubels zijn vormgegeven met strakke lijnen. Hierdoor wordt er eenheid gecreëerd en kunnen er meerdere meubels met elkaar gecombineerd worden. Handig wanneer er bijvoorbeeld uitgebreid wordt of wanneer het zaak is dat alle kamers/afdelingen eenzelfde look and feel hebben.  
  • De meubelen zijn in diverse kleuren en formaten verkrijgbaar, hierdoor is er altijd wel een meubel dat bij uw ruimte past. 
  • Een aantal meubelen van Quizen & Milan zijn internationale hits. Zo is de Quinze & Milan Primary Pouf gebruikt voor verschillende openbare ruimtes in San Francisco, Tokio, Stockholm en Kaapstad. 
  • Sommige producten van dit meubelmerk kunnen zowel indoor als outdoor gebruikt worden. Ideaal voor in de horeca of evenementen. 

Informatie en meer 

Wilt u meer informatie over Quinze & Milan meubelen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Dit kan zowel telefonisch als per e-mail. Uiteraard kunt u ook Quinze & Milan meubilair bekijken in een van onze showroomvestigingen. De experts van De Projectinrichter helpen u graag verder met advies op maat. Laat u inspireren en kom langs! 

Series