Quinze and Milan - Pentagon

De Quinze and Milan Pentagon collectie bestaat uit een modulaire bank en poef. De Pentagon zitmeubelen hebben een vijfhoekige vorm en zijn in diverse maten leverbaar. Met het Pentagon assortiment van Quinze and Milan heeft u de mogelijkheid om een eigen zitmeubel te construeren. Quinze and Milan Pentagon collectiemeubels zijn erg veelzijdig van karakter en zijn geschikt voor onder andere wacht- en informele ontmoetingsruimtes. 

Lees meer
 • Quinze and Milan Pentagon productfoto
  Quinze and Milan Pentagon BankVanaf € 2.696,-
 • Quinze and Milan Pentagon sfeerfoto
  Quinze and Milan Pentagon PoefVanaf € 366,-

Stel uw eigen zitmeubel samen 

Met de losse zitcomponenten uit de Quinze and Milan Pentagon collectie heeft u de mogelijkheid om uw eigen bank te creëren met het gewenste aantal zitplaatsen. De bank kan vanwege de losse componenten verschillende vormen aannemen en is leverbaar in diverse materialen en kleuren. Hierdoor vormt het de blikvanger in iedere ruimte. Combineer hem met de Quinze and Milan Pentagon poef voor een samenhangende look.  

Eigenschappen van Quinze and Milan Pentagon 

 • Het Quinze and Milan Pentagon assortiment wordt gevormd door een modulaire bank en poef.  

 • De Pentagon zitmeubelen hebben een vijfhoekige vorm en zijn leverbaar in verschillende maten. 

 • Construeer uw eigen Pentagon bank met de losse zitcomponenten. 

 • De Quinze and Milan Pentagon is ideaal voor het inrichten van bijvoorbeeld wacht- en informele ontmoetingsruimtes.  

 • De Quinze and Milan Pentagon bank en poef zijn leverbaar in diverse stoffen, kleuren en afmetingen. 

 • Pas Quinze and Milan Pentagon collectiemeubels los toe in uw interieur of combineer ze voor een samenhangende look. 

 • De Pentagon poef is veelzijdig inzetbaar; gebruik hem als extra zitplaats, voetensteun of salontafeltje. 

Varianten van Quinze and Milan Pentagon 

 • Quinze and Milan Pentagon bank 

 • Quinze and Milan Pentagon poef 

Over Quinze and Milan 

Quinze and Milan is een Belgische onderneming die is opgezet in 1999 door Yves Milan en Arne Quinze. Tegenwoordig valt het onder het merk SDC Lab. De meubelcollecties van Quinze and Milan worden tot op de dag van vandaag nog steeds wereldwijd verkocht. Ze staan bekend om hun unieke geometrische designs. Dit is terug te zien in het ontwerp van de meubels uit het Quinze and Milan Pentagon assortiment.  

Assistentie nodig? 

Heeft u assistentie nodig bij het onderhouden en assembleren van uw projectinterieur? Deprojectinrichter staat voor u klaar met diverse services. U kunt bijvoorbeeld bij ons terecht voor dpi-services, waarbij wij ons ontfermen over de installatie, montage en het transport van uw meubels. Daarbij stellen wij op maat gemaakte onderhoudsadviezen op, zodat u ook op de lange termijn van uw projectinterieur kunt genieten. Neem voor meer informatie contact met ons op.  

Interesse? 

Heeft u interesse in de Quinze and Milan Pentagon collectie of in de services van deprojectinrichter? Aarzel dan niet om contact op te nemen via 088-650 12 34 of stuur een e-mail naar info@deprojectinrichter.com. Wij voorzien u graag van aanvullende informatie of stellen een vrijblijvende offerte op.