Red Stitch

Na wat stikproeven met rode garen dat toevallig in de naaimachine zat, ontstond het idee om een meubelmerk te beginnen dat, net als het rode stiksel, zich onderscheid van de grijze massa. Dit alles uiteraard onder de naam van Red Stitch.
Het merk heeft inmiddels een groeiend internationaal netwerk van projectinrichters en architecten opgebouwd.

Lees meer

1 / 1

De meubelen uit de collectie van Red Stitch zijn een perfecte mix van creativiteit, gezond verstand, vakmanschap en slagvaardigheid. 
Red Stitch werkt samen met specialisten die elk uitblinken in hun vakgebied. Stiptheid en flexibiliteit staan bij Red Stitch hoog in het vaandel. Ook houdt het merk zich tegenwoordig bezig met akoestiek, privacy en duurzaamheid. 

Meer over Red Stitch  

  • Dit merk is volledig Nederlands en heeft en vestiging in Langbroek.  
  • Red Stitch is opgericht in 2009 door Jean-Paul Peek en Marico Mulders. 
  • Er werkt een klein team bij Red Stitch, allen professionals waarvan de missie is om de klant voor de volle 100% tevreden te stellen met de nieuwste designs. 
  • Red Stitch richt zich bij het ontwerpen van de meubelen op werk- en hospitalityomgevingen.  

Vragen en informatie over Red Stitch 

Wilt u meer informatie over de producten Red Stitch? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Dit kunt u zowel telefonisch als per e-mail doen. Ook kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen via onze website. Hier proberen wij zo spoedig mogelijk op te reageren. Uiteraard kunt u ook de collectie van Red Stitch bekijken in één van onze showroomvestigingen. Kom langs en laat u inspireren door één van onze experts! 

Series