HomeRed StitchRed Stitch Nilsson fauteuil

Red Stitch Nilsson fauteuil

Verkoop vanaf € 1.400,- 

Lease vanaf € 22,47 

Dé projectinrichter voor bedrijven

Ondersteuning van advies en montage

20 jaar deskundig advies

Verkoopprijs (excl. BTW) vanaf€ 1.400,-
Lease per maand vanaf€ 22,47

Circulair meubilairNee
Technisch onderhoudBeschikbaar in serviceovereenkomst
DieptereinigingBeschikbaar in serviceovereenkomst
ReconfiguratieBeschikbaar in serviceovereenkomst

MerkRed Stitch
ModelNilsson
HerkomstNederland
SoortHoge rug
Onderstel4-poot, Kruisvoet

Productomschrijving

De Nilsson van Red Stitch is een ranke oorfauteuil op essenhouten voet en in diverse beitskleuren verkrijgbaar. Tevens is de Nilsson leverbaar op een verchroomde 4 teens draaivoet.

Het metalen frame van de comfortabele lounge chair is in een mal geschuimd met polyuretaanschuim in een vilt van gerecyclede garens en PET flessen. Voor het mooiste resultaat adviseert Red Stitch stof te gebruiken met voldoende rek zoals Europost Wool van Gabriel en Divina van Kvadrat.

Over Red Stitch

Na wat stikproeven met rode garen dat toevallig in de naaimachine zat, ontstond het idee om een meubelmerk te beginnen dat, net als het rode stiksel, zich onderscheidt van de grijze massa. Dit alles uiteraard onder de naam van Red Stitch. Ze hebben inmiddels een groeiend internationaal netwerk van projectinrichters en architecten opgebouwd. Het is een perfecte mix van creativiteit, gezond verstand, vakmanschap en slagvaardigheid. Red Stitch werkt samen met specialisten die elk uitblinken in hun vakgebied. Stiptheid en flexibiliteit staan bij Red Stitch hoog in het vaandel.