Red Stitch - Broes

De Red Stitch Broes collectie wordt gevormd door een bank en fauteuil met een hoge rugleuning. Vanwege de hoge omsluitende rugleuning bevorderen de Red Stitch Broes zitmeubelen de privacy, waardoor het een ideale plek vormt om te ontspannen, werken of informeel te vergaderen. De Red Stitch Broes bank en fauteuil zijn dan ook meer dan geschikt voor werk- en ontspanningsruimtes, maar ook lobby’s.  

Lees meer
 • Red Stich Broes productfoto
  Red Stitch Broes BankVanaf € 2.540,-
 • Red Stitch Broes, fauteuil
  Red Stitch Broes fauteuilVanaf € 1.870,-

Creëer een huiselijke sfeer op kantoor  

Een huiselijke sfeer op kantoor zorgt ervoor dat werknemers zich thuis voelen. Het is bewezen dat dit niet alleen het welzijn en creativiteit van werknemers bevordert, maar ook de onderlinge samenwerking stimuleert. Hierdoor wordt dus ook de algemene productiviteit van werknemers bevordert. 

Met de Red Stitch Broes bank en fauteuil creëert u een huiselijke sfeer op kantoor, waardoor werknemers kunnen afwisselen van werkplek en een informele ontmoetingsplek ter beschikking hebben. Daarbij vormen deze opvallende zitmeubels een echte blikvanger in iedere ruimte en zijn ze een ware stijlvolle toevoeging aan uw interieur.  

Eigenschappen van Red Stitch Broes 

 • Het Red Stitch Broes assortiment bestaat uit een bank fauteuil met een hoge rugleuning. 

 • De hoge en omsluitende rugleuning bevordert de privacy, waardoor de Red Stitch Broes zitmeubelen ideaal zijn voor werk- en ontspanningsruimtes, maar ook bijvoorbeeld lobby’s.  

 • De Red Stitch Broes collectie is ideaal om een huiselijke sfeer op kantoor mee na te bootsen.  

 • De Broes fauteuil en bank zijn altijd voorzien van een 4-pootsonderstel.  

 • Combineer diverse kleuren en stoffen voor een gepersonaliseerd ontwerp.  

 • Ontwerper: Pascal Snitjer.  

Varianten van Red Stitch Broes 

 • Red Stitch Broes bank 

 • Red Stitch Broes fauteuil 

Over Red Stitch 

Red Stitch is een Nederlandse meubelontwikkelaar die zichzelf onderscheidt in creativiteit, innovatie en efficiënte productie. Klanttevredenheid staat hoog in het vaandel. Daarom werkt het merk nauw samen met professionals en ligt de focus in het ontwikkelingsproces van meubelcollecties op flexibiliteit en nauwkeurigheid.  Zo worden keer op keer duurzame meubels van de hoogste kwaliteit neergezet. 

Onze services 

Heeft u hulp nodig bij het assembleren en onderhouden van uw projectinterieur? Dan bent u bij deprojectinrichter aan het juiste adres. Zo bieden wij op maat gemaakte onderhoudsadviezen aan, maar bijvoorbeeld ook een reinigingsservice. Bovendien kunt u bij ons terecht voor zogenoemd circulair onderhoud, waarbij we oude meubels nieuw leven inblazen. Ook bieden we een hele eigen montagedienst aan, waarbij wij ons ontfermen over alle logistieke vraagstukken, zoals de montage, installatie en het transport van uw meubels. Voor meer informatie over onze diensten mag u altijd contact met ons opnemen.   

Contact 

Wilt u meer informatie over de Red Stitch Broes collectie of de services van deprojectinrichter? Wij staan voor u klaar met aanvullende informatie, advies of een vrijblijvende offerte. Bel hiervoor naar 088-650 12 34 of stuur een e-mail naar info@deprojectinrichter.com.