Stichting KNGF

Het kantoor van de stichting KNGF Geleidehonden is gevestigd in Amstelveen. Zij geven mensen met een beperking meer zelfstandigheid dankzij de door hun professioneel opgeleide honden. 

Pieter van Woensel

Pieter van Woensel

Accountmanager | Rotterdam

Het kantoor van zo'n 140 m² heeft recentelijk een metamorfose ondergaan en de vloeren, wanden en meubilair zijn hond proof. Stevig en niet kwetsbaar vanwege de aanwezigheid van honden op kantoor. De wanden en vloeren zijn gemaakt van duurzame en natuurlijke materialen.
Tevens konden we een gunstige prijs met veel korting geven omdat het een stichting betreft.

Gele accenten toegepast

Voor de inrichting is samengewerkt met New Purpose. Zij hebben het complete ontwerp van het vernieuwde kantoor van het KNGF geleidehond gemaakt.
Hierbij is de huisstijlkleur geel toegepast in het interieur, zoals bij de akoestische schermen tussen de 17 werkplekken van de Voortman Hi Tee bureaus, de Stil stoelen en krukken van Lapalma en de verlichting van Zero. 
Om iedereen, dus ook de honden, een warm welkom te heten, zijn er entreematten van Emco geplaatst.

Met oog voor de honden

Ook is er bij het ontwerp rekening gehouden met de honden en is er ontworpen vanuit het oogpunt van de hond. Zo zijn er halve deuren geplaatst en een waterbar in 3 verschillende hoogtes voor alle soorten honden. Dat is pas echt meedenken met je klant én gebruiker van deze kantoorruimte.