Dorpshuis de Schakel

Na de opening van het nieuwe gebouw kunnen dorpsgenoten van Leerbroek elkaar weer ontmoeten in De Schakel. Dit is immers dé plek om samen te komen. De foyer is uitermate geschikt om recepties te houden, een feest te geven of, als de schuifwand is gesloten, te vergaderen. 

Lucas Lauritsen

Lucas Lauritsen

Commercieel binnendienst medewerker | Amsterdam

Flexibele inrichting

Vanwege de verschillende functies van het Dorpshuis, was het van belang dat de meubels flexibel in te zetten zijn. Samen met interieurarchitecte Joost Bongers is er gekozen voor stapelbare stoelen en flexibele klaptafels die beiden op een trolley te plaatsen zijn om eenvoudig te verrijden en ruimte te besparen. De meubels zijn door het team van De Projectinrichter gemonteerd en geplaatst.

Warme uitstraling

In het Dorpshuis De Schakel is iedereen welkom. Dan is het ook fijn om je welkom te voelen. Mede door accenten zoals de frisse groentint die is toegepast, de wandprint op de scheidingswand en de stoere metalen barkrukken van HAY is er een warme en rustige uitstraling gecreëerd door interieurarchitecte Joost Bongers.

Klaar voor de toekomst

Niet alleen de inrichting is modern en toekomstgericht, ook is er nagedacht over duurzame energievoorzieningen. Zo is het gebouw is bijvoorbeeld voorzien van zonnepanelen en warmtepompen.

Over de samenwerking met De Projectinrichter

De presentatie van het voorgestelde meubilair in de showroom van De Projectinrichter was prima, zodat er door het bestuur met enthousiasme ja werd gezegd tegen het complete voorstel.  

  • Ontwerp: Joost Bongers Interieurarchitectuur BNI
  • Fotograaf: Gerda van Ekris
  • Jaartal: 2021