HomeFP CollectionFP Collection Serie 450 stoel

FP Collection Serie 450 stoel

Verkoop vanaf € 92,- 

Lease vanaf € 1,48 

Dé projectinrichter voor bedrijven

Ondersteuning van advies en montage

20 jaar deskundig advies

Verkoopprijs (excl. BTW) vanaf€ 92,-
Lease per maand vanaf€ 1,48

Circulair meubilairNee
Technisch onderhoudBeschikbaar in serviceovereenkomst
DieptereinigingBeschikbaar in serviceovereenkomst
ReconfiguratieBeschikbaar in serviceovereenkomst

MerkFP Collection
ModelSerie 450
HerkomstNederland
AfmetingenFP Collection Serie 450 afmetingen
Kleuren en materialenFP Collection S75 kleuren en materialen
OnderstelSlede, Draadframe
ZithoogteVast
MateriaalKunststof, Hout, Gestoffeerd
Extra'sKoppelbaar

Productomschrijving

De ultieme projectstoel, hij heeft een uitstekend zitcomfort is perfect stapelbaar en goed betaalbaar en te voorzien van een gelaste rijkoppeling aan het frame en daarmee ideaal voor zaalopstellingen.

De sledestoelen zijn in de basis uitgevoerd met een kunststof zitting en rug en optioneel te voorzien van stoffering. De Serie 450 is ook leverbaar als zaalstoel met een schrijfblad, barkruk | barstoel of als koppelbare zaalstoel.

Over FP Collection

Sinds 1995 is FP Collection importeur en groothandel van modern project-meubilair uit Nederland, Italië en Duitsland. De producten passen goed in diverse inrichtingen; kantoren, kantines, wacht- en ontvangstruimten, scholen, vergaderruimten en horeca.
De producten van FP Collection zijn recyclebaar dan wel in componenten te scheiden waarna vervolgens kan worden gerecycled en/of verantwoord kan worden afgevoerd. In de producten worden geen stoffen gebruikt die schadelijk voor mens of milieu zijn of die niet zijn toegestaan. Er wordt uitsluitend FSC goedgekeurd hout toegepast. Binnen de eigen organisatie wordt alle afval gescheiden ingezameld en op verantwoorde wijze afgevoerd.
Zij stellen hoge eisen onze toeleveranciers en transporteurs. Toeleveranciers dienen ISO 14001 gecertificeerd te zijn alsmede een milieubeleidsplan te hebben. De vervoerders rijden met het modernste materiaal en zijn lean & mean gecertificeerd. Een waarborg voor het zo min mogelijk milieubelastend vervoeren van goederen.