HomeOnze referentiesInrichting kantoor Zetacom in Zoetermeer

Inrichting kantoor Zetacom in Zoetermeer

  • Opdrachtgever:Inrichting kantoor Zetacom in Zoetermeer
  • Architect:New Purpose
  • Jaartal:2016

Zetacom is verhuisd naar de derde verdieping van het Dutch Innovation Factory in Zoetermeer. Voor de inrichting is samengewerkt met New Purpose, zij waren verantwoordelijk voor het ontwerp en de projectbegeleiding; het project werd turn key opgeleverd.

De drie vestigingen van Zetacom in Zoetermeer en Bleiswijk zijn samengevoegd op deze locatie waar 140 medewerkers werken. In de inrichting is, samen met de ambassadeurs van Zetacom, rekening gehouden met activiteit gerelateerd werken door bijvoorbeeld hoge vergadertafels te plaatsen om creatief tot besluiten te komen of een gameroom voor ontspanning. 
Zetacom is een bedrijf dat communicatie oplossingen levert en is gespecialiseerd in telefonie, netwerken en zorgsystemen.

Dick Dompeling, directeur en oprichter van Zetacom: “De Projectinrichter heeft ons goed geholpen bij het bepalen van de juiste meubels en vloer- en muurbekleding. De leveringen zijn goed verlopen. Met name op de bureaus zat nogal wat tijdsdruk, maar de verhuizing kon keurig op tijd plaatsvinden. Daar waar wat problemen waren, werden ze adequaat opgelost.”

Toegepaste producten

Er is onder andere gebruik gemaakt Voortman kasten en bureaus in combinatie met akoestische wanden van In Zee, Vepa Vpax tafels en de Speak van Cowerk.Daarnaast heeft De Projectinrichter Tessera Weave tapijttegels van Forbo, PVC-stroken van Moduleo, tapijt in verschillende kleuren van Marlin Contract gelegd en raamdecoratie van Artimo opgehangen.