Voortman Sound and Vision Tweezijdig

Verkoop vanaf € 2.084,- 

Lease vanaf € 33,45 

Dé projectinrichter voor bedrijven

Ondersteuning van advies en montage

20 jaar deskundig advies

Onze expert voor akoestische oplossingen
Verkoopprijs (excl. BTW) vanaf€ 2.084,-
Lease per maand vanaf€ 33,45

Circulair meubilairJa
Technisch onderhoudBeschikbaar in serviceovereenkomst
DieptereinigingBeschikbaar in serviceovereenkomst
ReconfiguratieBeschikbaar in serviceovereenkomst

MerkVoortman
ModelSound and Vision Tweezijdig
HerkomstNederland
Kleuren en materialenVoortman kleuren en materialen
SoortKantoorkast, Akoestisch
Soort akoestischAkoestische kasten
DeurenSchuifdeur
MateriaalMetaal, Overig

Productomschrijving

Ruimte delen is het nieuwe opbergen. De werkomgeving is belangrijk in onze samenleving. En die verandert snel onder invloed van globalisering, internet en sociale media. De samenleving beweegt van een ik-tijdperk naar een wij-maatschappij. We voeren zelf graag de regie. Maar we doen het niet alleen, we doen het samen. Wij staat voor delen, vanuit eigen keuzes. Delen is het nieuwe hebben. Met Sound and Vision series 2.0 introduceert Voortman een nieuwe designstandaard voor representatief opbergen in de open kantoorruimte. Deze kasten zijn eenzijdig of tweezijdig toegankelijk.

Eigenschappen Voortman Sound And Vision Tweezijdig

  • De akoestische schuifdeurkast Sound and Vision 2.0 series worden op locatie samengesteld door montage van twee rompen, topblad en schuifdeuren. De kastrompen worden afgeleverd met voorgemonteerde zijpanelen en achterwanden. De rompen zijn samengesteld uit drie breedte maten: 80,100 en 120 cm.
  • De schuifdeuren zijn door wielgeleiding soepel en geluidsarm te verschuiven. De geleiderails zijn voorzien van poedercoating.
  • De positie van de geleiderails onder het topblad voorkomt vervuiling en mogelijke beknelling van vingers. Stalen schuifdeuren en achterwanden krijgen een akoestische functie door het capsule vormig perforatiepatroon waarachter geluidsabsorberend vliesdoek en -vulling is aangebracht.
  • Door de uitvoering met houtdecor melamine schuifdeuren, topbladen en zijwanden kunnen de schuifdeurkasten optimaal worden ingepast in de sfeer en materialisatie van de vaste inrichting.
  • De opbergcompartimenten zijn individueel afsluitbaar: Beide schuifdeuren zijn voorzien van een in de handgreep geïntegreerd slot met klapsleutel. De bodemplaat is geïntegreerd in de plintconstructie.
  • Kasten zijn van binnenuit stelbaar met justeervoeten.
  • Ook leverbaar in het zwart of met zwart vliesdoek.

Bladuitvoering

De topbladen zijn uitvoerbaar in staal, houtdecor melamine 18 mm en HPL 18 mm. De zijpanelen kunnen uitgevoerd worden in staal of houtdecor melamine 18 mm. De schuifdeuren zijn uitvoerbaar in akoestisch stalen deuren of houtdecor melamine 18 mm. Voor een overzicht van de houtdecoren zie productblad bladkleuren opbergmeubelen.

Lakuitvoering

Alle metaaldelen worden voorzien van een poedercoating. Hiervoor is een standaard collectie aanwezig.