HomeOnze referentiesSolar Crew haalt alles uit de zon in hun nieuwe bedrijfspand in Eersel

Solar Crew haalt alles uit de zon in hun nieuwe bedrijfspand in Eersel

  • Opdrachtgever:Solar Crew haalt alles uit de zon in hun nieuwe bedrijfspand in Eersel
  • Architect:LEN interieur
  • Jaartal:2021

Bij Solar Crew werken ze aan een energieneutraal Nederland. Dan is het een logische stap om je te vestigen in een zo duurzaam mogelijk kantoorpand. Alle gemaakte keuzes van de buitenkant tot aan de binnenkant moesten daarbij duurzaam en toekomstbestendig zijn. Zo liggen er binnenkort op het dak, hoe kan het ook anders, zonnepanelen en is er een energiebesparende warmteterugwinning (WTW) geïnstalleerd.

Huiselijke sfeer in kantoorinrichting

We zien steeds vaker dat kantoren een ontmoetingsplek wordt voor medewerkers. Met dit in gedachte is het kantoor te zien als één grote huiskamer. Uiteraard zijn de kantoren praktisch ingericht met ruimte voor overleg, werken, eten, ontvangen en ontspannen, dat zijn de vele kenmerken van hybride werken, waarbij de medewerker, in overleg met de werkgever, afspreekt om thuis te werken of om naar kantoor te komen. De inrichting heeft met de houten vloer een warme uitstraling en alles is netjes afgewerkt.

Zo kun je er rustig werken, er zijn zitjes voor een formeel of juist informeel gesprek, brainstormruimtes, zit-sta bureaus en bovendien een strak bedrijfsrestaurant of beter gezegd café, inclusief een airhockeytafel en overdekt buitenterras, waar ook houten meubels zijn geplaatst.

Natuurlijke kleuren

Daarnaast zijn alle gebruikte kleuren, materialen en meubilair met een uiterst oog voor precisie door de interieurarchitect LEN Interieur bij elkaar gebracht.
De Projectinrichter Bergeijk / FS Kantoorinrichting heeft in samenwerking met LEN interieur geadviseerd over de keuzes in meubilair en tevens de realisatie uitgevoerd door ons eigen montageteam.

Ontwerp: LEN Interieur
Jaartal: 2021

Toegepaste producten

Bij de inrichting van Solar Crew is onder andere gebruik gemaakt van onderstaande producten:

  • Wiesner Hager Poi bureaustoel
  • Girsberger Reflex directiebureaustoel
  • Satelliet Jefferson vergaderstoelen
  • Felino zit sta duo werkplekken
  • Pedrali Ikon tafel