Resol

Resol is een Spaanse fabrikant, welke is opgericht in 1951 en is in het begin vooral bekend geworden als fabrikant van huishoudelijke benodigdheden in plastic. Later legde het zich toe op de productie van meubilair. 
Vandaag is deze fabrikant bekend door productie van plastic producten met een hoge toegevoegde waarde in design, technologie en innovatie. En is leidend in de productie en marketing van plastic stoelen voor zowel binnen- als buitengebruik. 

Lees meer

1 / 1

Door de ervaring met het verwerken van kunststof weet men bij Resol een degelijk product te maken wat ook nog eens licht van gewicht is, wat er prettig is in projectmatig gebruik. Resol heeft nu een uitgebreide reeks zitmeubelen voor de hospitality- en projectmarkt en is ideaal te gebruiken voor buiten op een terras. 
Door de merken Barcelona Dd en Vilagrassa heeft het een paar design merken in huis, deze merken werken samen met bekende ontwerpers als Josep llusca, John Caspar, Jorge Pensi, Ramon Isern en Ricardo Bofill. 

Assortiment van Resol 

De collectie bestaat uit functionele zitmeubelen (stoelen en krukken) voor binnen en buiten. Deze zijn onder te verdelen in: 

  • Kantinestoelen 
  • Krukken 
  • Stapelbare stoelen 
  • Vergaderstoelen 
  • Wachtkamerstoelen 
  • Zaalstoelen 

Meer info over Resol? 

Hieronder geven we u graag een overzicht van een deel van de grote collectie van buitenmeubilair van Resol. Wilt u meer informatie over de zitmeubelen van Resol neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Uiteraard kunt u ook de meubels uit de collectie van dit merk bekijken in één van onze showroomvestigingen in Bergeijk, Rotterdam of Purmerend. 

Series