HomeResolResol New Fiona stoel

Resol New Fiona stoel

Verkoop vanaf € 146,- 

Lease vanaf € 2,34 

Dé projectinrichter voor bedrijven

Ondersteuning van advies en montage

20 jaar deskundig advies

Verkoopprijs (excl. BTW) vanaf€ 146,-
Lease per maand vanaf€ 2,34

Circulair meubilairNee
Technisch onderhoudBeschikbaar in serviceovereenkomst
DieptereinigingBeschikbaar in serviceovereenkomst
ReconfiguratieBeschikbaar in serviceovereenkomst

MerkResol
ModelNew Fiona
OntwerperJosep Lluscà
HerkomstSpanje
Onderstel4-poot
ZithoogteVast
MateriaalKunststof
Extra'sStapelbaar, Outdoor

Productomschrijving

De Resol New Fiona stoel is ideaal geschikt voor buiten. Doordat deze UV-bestendig is en gemaakt van glasvezelversterkt polypropuleen. Omdat de New Fiona stapelbaar is (tot 10 stuks) is dit een geschikte stoel voor het buitenterras of bedrijfsrestaurant.

Kenmerken Resol New Fiona stoel

 • Leverbaar met of zonder armlegger.
 • Voor zowel binnen als buiten geschikt.
 • UV bestendig.
 • De Fiona is gemaakt van glasvezelversterkt polypropuleen, geperst met behulp van een hulpgas.
 • De Fiona is tot maximaal 10 stoelen hoog stapelbaar en verkrijgbaar in 6 kleuren.
 • Ontworpen door: Josep Lluscà.

Afmetingen Resol New Fiona stoel

 • Hoogte 80,50 cm
 • Zithoogte 46,10 cm
 • Armhoogte 67 cm
 • Breedte 52,30 cm
 • Lengte 52 cm.

Over de ontwerper Josep Lluscà

Hij is afgestudeerd in Industrieel Ontwerpen aan de Eina-school in Barcelona. Sinds 1972 werkt hij met prestigieuze internationale bedrijven zoals ABB Niessen, Actiu, Antonio Puig Perfumes, Arbora & Ausonia, Cassina, DD Resol, Driade, Enea, Escofet, Estel, Famosa, Figueras Internacional, Flos, Fujitec, General Electric, Grupo Forma5, Inoxcrom, Isogona-Bra, La Caixa, Metalarte, Nutrexpa, Ofita, Oken, Panrico, Permasa, Rosenthal, Sara Lee, Simón / Fluvia, Vilagrasa en WMF.
Door de uiteenlopende aard van de projecten waarin Josep Lluscà betrokken is geweest, heeft hij op veel verschillende gebieden kunnen werken, waaronder verlichting, meubels, verpakkingen, elektrische apparaten, toegepaste en consumentenelektronica, speelgoed, straatmeubilair en -accessoires, huishoudmeubilair en elektrische apparaten. materiaal.
Voor zijn meubelontwerpen heeft Josep Lluscà diverse prijzen gewonnen, zoals de Red Dot Award: Product Design, ALAN International Aluminium Award van de Swedish Industrial Design Foundation en een eervolle vermelding op de ID Furniture Awards in New York.

Over Resol

Resol is een Spaanse fabrikant, welke is opgericht in 1951 en is in het begin vooral bekend geworden als fabrikant van huishoudelijke benodigdheden in plastic. Later legde het zich toe op de productie van meubilair.
Vandaag is deze fabrikant bekend door productie van plastic producten met een hoge toegevoegde waarde in design, technologie en innovatie. En is leidend in de productie en marketing van plastic stoelen voor zowel binnen- als buitengebruik.
Door de ervaring met het verwerken van kunststof weet men bij Resol een degelijk product te maken wat ook nog eens licht van gewicht is, wat er prettig is in projectmatiggebruik. Resol heeft nu een uitgebreide reeks producten voor de hospitality- en projectmarkt
Door de merken Barcelona Dd en Vilagrassa heeft het een paar design merken in huis, deze merken werken samen met bekende ontwerpers als Josep llusca and John Caspar, Jorge Pensi, Ramon Isern en Ricardo Bofill.