RH - Activ

RH Activ is een serie ergonomische zitmeubelen, bestaande uit een gestoffeerde bureaustoel en een in hoogte verstelbare kassastoel. Deze kassastoel heeft een grote ring waarop de voeten geplaatste kunnen worden, zodat je als gebruiker goed en comfortabel kan zitten. Zeker wanneer je lange dagen maakt achter de kassa of balie, waar deze stoel ook voor geschikt is, wil je een stoel waarop je goed zit en ergonomisch verantwoord is.

Lees meer
 • Circular icon
  RH Activ bureaustoel
  RH Activ bureaustoelVanaf € 666,-
 • Circular icon
  RH Activ kassastoel
  RH Activ krukVanaf € 798,-

Om er zeker van te zijn dat de stoelen uit de RH Activ collectie voldoen aan uw eisen, kunt u deze ook op proef gebruiken.

Het voordeel van deze stoelen is dat ze zich makkelijk aanpast aan de gebruiker(s), zo is de RH Activ geschikt voor het werken in de moderne werkomgevingen van tegenwoordig waarbij meerdere gebruikers gebruik maken van dezelfde werkplek en bijbehorende bureaustoel. Dankzij zijn eenvoud is hij dan ook geschikt als stoel voor meerdere gebruikers, indien u met meer mensen dezelfde werkplek deelt.  

Varianten RH Activ stoelen

 • Activ bureaustoel
 • Activ kassastoel

Over RH ergonomische stoelen

RH bureaustoelen zijn ergonomische stoelen voor kantoor. Ook leveren ze beeldschermstoelen, kassastoelen of laboratoriumstoelen. RH is één van de meest vooraanstaande stoelenproducenten in Europa op het gebied van ergonomische werkstoelen en bureaustoelen, zo ook deze stoelen uit de RH Activ collectie. Om goede stoelen te produceren werkt het bedrijf veel samen met zowel ergonomen en designers om kwalitatief goede stoelen te presenteren die voldoen aan de gestelde eisen.

Neem contact met ons op via 088 – 650 1234 voor advies of een gratis offerte op maat met projectprijzen van de RH Activ .