RH

RH bureaustoelen zijn ergonomische stoelen voor kantoor. Beeldschermstoelen, kassastoelen of laboratoriumstoelen. RH is één van de meest vooraanstaande stoelenproducenten in Europa op het gebied van ergonomische werkstoelen en bureaustoelen. Om goede stoelen te produceren werkt het bedrijf veel samen met zowel ergonomen en designers om kwalitatief goede stoelen te presenteren die voldoen aan de gestelde eisen.

Lees meer

1 / 1

Geschiedenis van RH

Het Zweedse bedrijf RH Stoelen werd 1977 door Rolf Holstensson opgericht. Zijn initialen RH vormden de naam van het bedrijf. Behalve in Zweden, is RH stoelen ook actief in Nederland, Noorwegen, Finland, Denemarken, Engeland en Frankrijk. Op het gebied van ergonomisch zitten is RH stoelen één van de toonaangevende bedrijven in Europa.

Design for Human Performance

"Design voor menselijke prestaties" is het motto waaronder RH stoelen sinds haar oprichting functionele ergonomische kantoorstoelen produceert. Ergonomisch optimaal zitten stelt mensen in staat hun werkprestaties te verhogen zonder dat hun gezondheid eronder leidt. Daarom staat compromisloze ergonomie aan de basis van alle RH stoelen in combinatie met een inspirerend design.

Assortiment RH

RH is gespecialiseerd in zitmeubelen. Het assortiment bestaat dan ook uit:

Milieu centraal

Net als de mens staat het milieu in het productieproces bij RH stoelen centraal. Rh stoelen is één van de eerste producenten van kantoorstoelen die het internationale EPD-systeem-certificaat ontvangt. Doel van de EPD (Environmental Product Declaration: een milieugebonden productverklaring) is wetenschappelijke, vergelijkbare en verifieerde informatie over de milieuprestaties van producten te verstrekken.

Flokk

RH is samen met andere Scandinavische merken HAG, BMA, RBM en Offecct ondergebracht bij Flokk. Flokk is het synoniem voor een groep met een gezamenlijk doel of idee. Men is deel van iets dat groter is dan de som der delen, zonder de eigen persoonlijkheid en identiteit te verliezen.

Meer informatie over RH?

Wilt u meer informatie over RH stoelen neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Uiteraard kunt u ook RH kantoormeubelen en RH stoelen bekijken in een van onze showroomvestigingen.

Series